HÍREK

Eb-főpróbára készülnek Palincsárék

2020-11-13

Eb-főpróbára készülnek Palincsárék

Gera Zoltán együttese a márciusban kezdődő, hazai társrendezésű U21-es Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játssza péntek este Székesfehérváron.

A keretnek ezúttal is tagja Nagy Zsombor, Mezei Szabolcs, Palincsár Martin és Schön Szabolcs.

Az oroszok az elsők között jutottak ki selejtezőcsoportjukból az Eb-re, tíz tétmeccsükön mindössze négy gólt kaptak, és több európai szinten jegyzett játékosuk van, akik az elmúlt időszakban a legmagasabb szinten is tapasztalatot szereztek.

– Az oroszok hasonló erősségűek, mint azok a válogatottak, amelyekkel játszani fogunk márciusban, ezért nagyon hasznos erőfelmérő lesz számunkra a mérkőzés. Ellenfelünknek BL-tapasztalattal rendelkező játékosaik vannak, de nem féltem a csapatot, mert akik itt vannak velünk, rendszeresen játszanak klubjukban. Látom a játékosaim szemében a hitet, bíznak magukban, és abban, hogy képesek jó eredményt elérni. Az elmúlt időszakban sokat javultunk, bízom benne, hogy ez pénteken este a pályán is lemérhető lesz majd – mondta a szövetség honlapjának Gera Zoltán.

A magyar válogatott pénteken 20.00 órakor lép pályára a MOL Aréna Sóstóban, a találkozót az M4 Sport élőben kezdődik.

Ami további a korosztályos válogatottjainkat illeti: Bojan Miovski kezdő volt Észak-Macedónia U21-es válogatottjában, amelyben 90 percet töltött a pályán. Csapata 1-1-es döntetlenre végzett selejtezőn Izraelben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman