HÍREK

DVTK – MTK Budapest 1-1 (0-1) (GALÉRIA)

2015-12-02

DVTK – MTK Budapest 1-1 (0-1) (GALÉRIA)

Igazságos döntetlen.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

DVTK – MTK Budapest 1-1 (0-1).
OTP Bank Liga, 15. forduló (halasztott mérkőzés)

Miskolc, DVTK Stadion, 1911 néző

Vezette: Vad II. István. Asszisztensek: Farkas Balázs és Szalai Dániel, Kassai Viktor és Oláh Gábor. Tartalék-játékvezető: Viszokai László.

Gólszerző: Bacsa (69. perc) ill. Torghelle (39. perc).

DVTK: Rados – Okuka, Lipták, Tamás, Huszics – Egerszegi, Koman, Bognár, Kitl – Bacsa, Novothny. Kispad: Antal – Eperjesi, Nemes, Nikházi, Barczi, Griffiths, Takács. Vezetőedző: Bekő Balázs.

Csere: Egerszegi helyett Barczi (41. perc), Huszics helyett Griffiths (59. perc), Bognár helyett Nikházi (67. perc).

Sárga lap: Novothny (65. perc), Kitl (89.perc).

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Poór, Vadnai – Thiam – Varga, Vass, Strestik – Torghelle, Ramos. Kispad: Groppioni – Baki, Hujber, Deutsch, Vukmir, Szatmári L., Hajdú Á. Vezetőedző: László Csaba.

Csere: Vass helyett Baki (61. perc), Varga helyett Hujber (72. perc), Strestik helyett Hajdú Á. (81. perc).

Sárga lap: Poór (22. perc), Ramos (42. perc).

A Diósgyőrben Halmai térdműtét után lábadozik, Grumics pedig kiállítása miatt, kétmeccses eltiltását tölti. A kék-fehéreknél, a Békéscsabán megsérült Hrepka Ádámra, és a Videoton ellen kisebb bokasérülést szenvedő Kantára, valamint az ott kiállított Gera Dánielre nem számíthatott László Csaba.

39. perc: Vass Ádám keresztlabdájából Torghelle Sándor indult meg a jobb szélen, védőjét megverve a kirohanó Rados fölött tanári mozdulattal a hosszúba löbbőlt. (0-1)

69. perc: Védelmi hibát követően Bacsa talált a kapunkba. (1-1)

A mérkőzés végén a két szakvezető értékelt:

Bekő Balázs, vezetőedző (DVTK): – Két ellentétes félidőt láttunk. Az elsőben türelmetlenek voltunk, a másodikban más arcát mutatta a csapat, sok helyzetet alakítottunk ki, és egyenlítettünk. Többször kerültünk az MTK Budapest mögé, és nem engedtünk kontrázni őket. A győzelemhez némi plusz kellett volna, de ez ma nem volt meg a csapatom játékában.

László Csaba, vezetőedző (MTK Budapest): – Ott folytattuk, ahol a Videoton ellen abbahagytuk. Az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, de kimaradtak a helyzeteink. A második 45 percet a DVTK agresszívebben kezdte, ezzel ki is egyenlítődött a játék. A gól előtt hibáztunk. A mérkőzésen sok helyzetet kihagytunk és ez megbosszulta magát. Élvezhető meccs volt, hiszen mindkét együttes győzelemre játszott. A fáradtság nem érződött a csapatomon, és ezt külön köszönöm az egész szakmai stábnak. Igazságos eredmény született. Sok sikert kívánok Bekő Balázsnak!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman