HÍREK

Döntetlennel zárta a felkészülést NB III-as csapatunk (videó)

2022-02-06

Döntetlennel zárta a felkészülést NB III-as csapatunk (videó)

Kanta József tanítványai a 88. percig vezettek, de végül 1-1-el zárult a mérkőzés.

A lipóti edzőtábor utolsó felkészülési mérkőzésén a nem túl távoli Mosonmagyaróvár otthonába látogatott NB III-as együttesünk. Kanta József kezdőcsapatában ezúttal is ott volt egyik próbajátékosunk, míg a másik próbázó a szünetben, csereként állt be.

A félidőben még 0-0 volt az állás, a második játékrészben viszont megszerezte a vezetést az MTK Budapest II: Kovács Máté volt eredményes büntetőből. Az utolsó percekig úgy tűnt, győztesen hagyhatják el a pályát a játékosok, de a 88. minutumban Popov Patrik révén egalizált az NB III Nyugati csoportjának második helyén álló rivális.

A következő bevetés már az NB III Közép csoportjában, február 13-án, a Ferencvárosi TC II ellen vár Kanta József együttesére.


MTK Budapest II felkészülési mérkőzés:

CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTK Budapest II 1-1
Gólszerzők:
Popov (88.), ill. Kovács Máté (62.)

MTK Budapest II: Varasdi - Guth, Fülöp (Markovic, 46.), Baki (Fördős, 46.), Helembai (Próbajátékos, 46.) - Rimóczi, Horváth A., Gyuris - Kovács Máté, Osei - Próbajátékos (Balogh M., 70.)

Kanta József vezetőedző: " A felkészülés utolsó mérkőzésén játszottunk a legerősebb ellenféllel, nagyon jó felmérő volt számunkra! Először játszottunk füves pályán, ami azért a meccs végére megfogta a játékosok izomzatát - ennek ellenére mindent kiadtak magunkból. Apró részleteken még van mit javítani, de tetszik, ahogy a labdarúgóim hozzáállnak a futballhoz. Bízom benne, hogy ez a bajnoki mérkőzéseken is meglátszik majd és eredményes tavasz elé nézünk!"

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman