HÍREK

Deutsch Bence még tavasszal pályára lépne

2015-02-13

Deutsch Bence még tavasszal pályára lépne

A Vasas elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett lábközépcsont-törést Deutsch Bence, az MTK Budapest védője. A fiatal játékos túl van a műtéten és immár otthon heverheti ki a beavatkozás fáradalmait. Mint a futballistával való beszélgetésből kiderül, a nem kívánt pihenés helyett szívesebben izzadna Törökországban a csapattársakkal.

– Hogy vagy, jól sikerült a műtét?

– Orvosi szempontból – a jelek szerint – minden jól alakult és szerencsére már fájdalmaim sincsenek. Előttem áll még a kontrollvizsgálat, de bizakodó vagyok, hogy a kellemetlen sérülésen minden komplikáció nélkül lehetek majd túl. Sokat segít, hogy immár otthon lábadozom, talán nem kell magyarázni, ez mennyivel kellemesebb a kórházi környezetnél.

– Nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy lemaradtál a törökországi edzőtáborról.

– Ne is mondd, mindig a pályán lennék legszívesebben! Amúgy sem kenyerem a tétlenkedés, de most sajnálom igazán, hogy nem lehetek a többiekkel.[image]

– A sérülésed ellenére gondolom nem estél ki a csapat életének vérkeringéséből.

– Nem bizony! Nagyon jólesik, hogy rengetegen kerestek és keresnek az állapotom felől érdeklődve és mi sem természetesebb, hogy én is követem a beleki eseményeket. Nagyon örültem az első találkozón aratott háromgólos sikernek, ami jó előjele lehet a sikeres tavasznak.

– Annak a tavasznak, aminek akár Deutsch Bence is részese lehet?

– Remélem így lesz. Pozitívan állok a rehabilitációs munka elé, amelynek pontos részletei csak a kontrollvizsgálat után dőlnek el. Rajtam nem fog múlni, mindent megteszek majd a gyors felépülésért, de azt is tudom, siettetni semmit nem szabad.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman