HÍREK

Debrecenben maradt a három pont (VIDEÓ + GALÉRIA)

2015-09-12

Debrecenben maradt a három pont (VIDEÓ + GALÉRIA)

Egy gól, két kiállítás.

DVSC TEVA - MTK Budapest 1-0 (1-0)
Debrecen, 2.159 néző
Vezette Bognár T. (Viszokai László, Erős Gábor, Szabó Zsolt, Kulcsár Katalin)
Gólszerzuő Sidibe (3.')

A mérkőzés élő közvetítése.

DVSC TEVA: Radosevics – Mészáros, Máté, Brkovics Korhut – Jovanovics, Varga, Bódi, Ferenczi – Sidibe, dr. Horváth. Kispad: Slakta – Szatmári Cs., Balogh, Tisza, Berdó, Kulcsár, Castillion. Vezetőedző: Kondás Elemér. 
Csere: Korhut helyett Balogh (34.'), Horváth helyett Castillion (57.'), Bódi helyett Berdó (93.')

Sárga lap: Sidibe (65.'), Balogh (66.'). Kiállítva Balogh (71.')

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Vukmir, Vadnai – Thiam, Vass – Hrepka, Kanta, Gera – Torghelle. Kispad: Groppioni - Ramos, Hajdú, Tóth, Poór, Varga, Szatmári L. Vezetőedző: László Csaba
Csere: Thiam helyett Szatmári (a szünetben), Hrepka helyett Ramos (53'), Vadnai helyett Varga (78')

Sárga lap: Vukmir (1.'), Hrepka (36.'), Grgics (55.'), Gera (66.'), Torghelle (83.'), Vass (86.'), Bese (93.'). Kiállítva: Gera (90.')

Torghelle Sándor a következő fordulóban nem léphet pályára, mert megkapta ötödik sárga lapját, ahogy a kiállított Gera Dánielre sem száíthat a szakmai stáb.

Kondás Elemér, vezetőedző (DVSC TEVA): – Legfontosabb az volt, hogy megnyerjük a találkozót. Jó csapatot fogadtunk, jól kezdtük a meccset, helyzeteink voltak, a végére pedig feszült lett a mérkőzés, a piros lap után pedig védekezésen volt a hangsúly. Jól kombinált az MTK, de mi stabilabbak voltunk, megérdemelten nyertük meg a találkozót.

László Csaba, vezetőedző (MTK Budapest: – A Debrecen meg tudta szerezni a három pontot. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, az adok-kapokból jobban jöttek ki, pedig voltak lehetőségeink, hogy tíz ember ellen megszerezzük a gólt. Nagyon nehéz, amikor elemi hibából 1-0-ás hátrányban kezdődik a mérkőzés, nem tudtuk ledolgozni. Kicsit úgy érzem, hogy magunkat vertük meg.

 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman