HÍREK

Csornai SE – MTK Budapest II. 3-1 (0-1)

2016-05-01

Csornai SE – MTK Budapest II. 3-1 (0-1)

Nem sikerült kiköszörülni a múlt heti csorbát.

Csornai SE – MTK Budapest II. 3-1 (0-1)
NB III., Nyugati csoport, 29. forduló. Csorna, Kocsis István városi sporttelep.

Vezette: Sipos Tamás, asszisztensek: Ifj. Imrő János és Molnár István.

Gólszerzők: Serfőző (53. perc), Kerékgyártó (65. perc), Czanik (73. perc) illetve Talabér Attila (35. perc).

Csornai SE: Lőre – Babics, Császár, Füredi, Czanik – Serfőző, Dávid, Bognár Zs., Litresics – Kerékgyártó, Visy. Kispad: Bognár D. – Kantó, Győrváry, Hajdár, Nagy Sz., Véghelyi, Kerékgyártó. Vezetőedző: Hannich Péter.

Csere: Visy helyett Hajdár (78. perc), Kerékgyártó helyett Kantó (85. perc), Czanik helyett Győrvári (88. perc).

Sárga lap: Császár (45. perc), Czanik (68. perc), Babics (77. perc).

MTK Budapest II.: Fadgyas – Sági, Talabér, Katona Szalai – Kovács, Pintér – Takács, Vogyicska, Schrammel – Hujber. Kispad: Demjén – Tóth, Szabó, Fehér, Bayer. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Vogyicska helyett Szabó (46. perc), Kovács helyett Tóth (67. perc), Schrammel helyett Fehér (85. perc).

Sárga lap: Talabér (82. perc), Szabó (90. perc).

Ellenfelünk, a forduló előtt 3-3-21-es mutatójával a tabella végén szerénykedett. Pölöskei Gábor csapata a múlt héten elszenvedte első tavaszi vereségét, a dorogiak jobbnak bizonyultak. A tavaszi szezonban így is bravúros a kék-fehérek szereplése, az eddig elért öt győzelemmel, öt döntetlennel, valamint az egyetlen vereséggel, és a megszerzett negyven ponttal a nyolcadik helyen álltak. Figyelmeztető jel lehetett, hogy a legutóbbi fordulóban a csornaiak bravúrgyőzelmet arattak Csepelen, ennek ellenére feltétlenül győzelmet vártunk az utolsó helyezett otthonában, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna.

Az első játékrészben még minden rendben volt. Uraltuk a találkozót, főleg a csornaiak térfelén zajlott a játék. Egy-két veszélyes kontratámadása volt ugyan ellenfelünknek is, de nem lett belőlük komoly gólszerzési lehetőség. Csapatunk leginkább átlövéssel próbálkozott, de azok pontatlanok voltak. A félidő közepén egyik szögletünk után, a már fekvő, tehetetlen kapus kezébe passzoltuk a labdát. Már több mint harminc perc eltelt a találkozóból, amikor ellenfelünk kapujától 23 méterre, Vogyicskát rántották vissza. A letett labda mögé Talabér állt, és szabadrúgása megtalálta a rövid sarkot, Lőrének esélye sem volt a hárításra. A félidő végén Vogyicska Bálintot szándékosan lerúgták, megsérült, szünetben le is kellett cserélni, ez – mint később kiderült – erősen befolyásolta a találkozó végkimenetelét. Félidőben egygólos kék-fehér vezetésnél vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna, megfordította az összecsapást ellenfelünk. Húsz perc alatt háromszor is megzörgették Fadgyas hálóját, az 53. percben Serfőző fejelte be az egyik beadást, majd a 65. percben Kerékgyártó – szintén beadás utáni kipattanó fejest – kotort be gólt, a kegyelemdöfést pedig Czanik, a 73. percben vitte be, amikor átlövése talált utat a hálónkba. Nem csoda, ettől megrogyott csapatunk, támadtunk ugyan, de már csak futottunk az eredmény után, néhány helyzetünk volt még, de ez ma ilyen nap volt, semmi nem jött össze, így együttesünk elszenvedte tavaszi második vereségét.

A találkozó végén szakvezetőnk értékelte a látottakat.

Pölöskei Gábor, vezetőedző (MTK Budapest II.): – Az első félidőben jól futballoztunk, folyamatosan uraltuk a játékot, több gólhelyzetet is kialakítottunk, és megérdemelten szereztünk vezetést Talabér szépen elvégzett szabadrúgásából. A félidő végén, hátulról szándékosan agyonrúgták Vogyicskát, le is kellett cserélnem, ez a második félidőre megbolygatta a középpályás sorunkat, és ekkor már bedaráltak bennünket. Két szerencsétlen góllal fordítottak, utána pedig minden mindegy alapon kitámadtunk, és lekontráztak minket. A második félidei játékával a csornaiak megérdemelték a győzelmet, lelkesen és erőteljesen futballoztak, ez nem ízlett nekünk. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy ellenfelünk a durvaság határát súrolva játszott, megfélemlítették játékosaimat. A bennmaradásért hajtottak, semmilyen eszköztől nem riadtak vissza, a játékvezetők pedig engedték ezt a játékfelfogást – zárta összegzését vezetőedzőnk.

Csapatunk, a következő, harmincadik fordulóban, jövő hét vasárnap 11:00 órakor, a Tatabánya FC ellen lép pályára a BKV Előre SC, Sport utcai pályáján.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman