HÍREK

Csiki Norbert volt a meccs embere

2015-04-20

Csiki Norbert volt a meccs embere

A szurkolók szavazatai alapján, a Győri ETO FC elleni mérkőzésen Csiki Norbert játszott legjobban. A hétfői edzés végeztével beszélgettünk a játékossal, akit a hétvégi találkozó végén le kellett cserélni

– Köszönöm szépen a szavazatokat, a bizalmat! Jól éreztem magam a pályán. Nem ment annyira a játék, mint legutóbb a Pápa ellen, de sikerült megtartani a labdákat és gólt is szereztem. Fontos tudni azonban, hogy a csapat nyújtott olyan teljesítményt, mellyel kiérdemeltük a győzelmet, én csak építőkocka voltam rendszerben.

– Többen úgy vélekedtek a nézőtéren, hogy az első gólod előtt nem gurult át a labda az alapvonalon, tehát szabályos volt.

– Először nem tudtam, hogy mit fújt a bíró. Arra gondoltam, hogy talán Torghelle Sanyi túl erőszakosan szerezte meg a labdát – a játékvezető szerint –, és ezért szabadrúgás jön. Örültem volna, ha megadják, mert a fejjel szerzett gólok nem jellemzőek rám, de ez a döntés végül nem befolyásolta a mérkőzés kimenetelét.

– A hajrában, sérülés miatt le kellett cserélni. Mennyire komoly a helyzet?

– Az első félidőben kaptam nagyobb rúgást, azt éreztem végig. Később pont ugyanoda jött az újabb, így a végén már nem nagyon tudtam futni. Ma nem edzettem, meglátjuk két-három nap múlva, hogy milyen állapotban vagyok.

– Akkor a Pécs elleni Ligakupa meccsen nem, de a nyíregyházi mérkőzésen számíthat rád Garami Józsi bácsi?

– Mindenképpen szeretnék a hétvégén pályára lépni.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman