HÍREK

Bognár István visszatért az MTK-hoz!

2022-06-01

Bognár István visszatért az MTK-hoz!

Klubunk mindenben megállapodott a Paksi FC-vel Bognár István játékjogának kivásárlásáról, így korábbi játékosunk visszatér az MTK-hoz. 

A középpályás fiatalon több szezont eltöltött klubunk utánpótlásában, majd felnőtt játékosként 2018 nyarán tért vissza hozzánk. Akkor két szezon alatt 55 tétmérkőzésen 15 gólig és 19 gólpasszig jutott. 

Ezt követően került Paksra, ahol szakmai igazgatónk, Bognár György "kezei alatt" parádés másfél szezont töltött: 52 mérkőzésen 17 gólt lőtt, és 29 találatot készített elő, hozzásegítve ezzel két paksi csapattársát is a gólkirályi címhez. 

Bognár István személyében tehát vérbeli játékmester tér vissza az MTK-hoz, aki a legutóbbi NB I-es félszezonjában Pakson átlagosan 71 percenként vette ki részét a bajnokságban szerzett találatokból (6 gól és 15 gólpassz volt a mérlege 1 500 játékperc alatt), egy idénnyel korábban pedig 10 góllal és 13 gólpasszal tette le a névjegyét az NB I-ben.

Kvalitásairól tanúskodik az alábbi összeállítás:

"Stefi" az elmúlt fél évben a ciprusi élvonalban szereplő Aris Limassolt erősítette, a folytatásban pedig már ismét az MTK sikereiért dolgozik - ő klubunk első igazolása az új szakmai stáb érkezése alatt.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-03 14:00 Szekszárdi Városi Stadion

SZEKSZÁRDI UFC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman