HÍREK

BKV Előre - MTK Budapest II 7-0 (2-0)

2016-09-18

BKV Előre - MTK Budapest II 7-0 (2-0)

Az utolsó tíz percben tört meg második csapatunk.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

BKV Előre - MTK Budapest II, 7-0 (2-0)

BKV Előre Sporttelep, Budapest

Vezette: Kovács Imre, segítői: Németh Imre, dr. Bede Tamás.

BKV Előre : Kara – Girán, Sebők, Csanálosi, Solymos – Csepregi, Marczinka, Erős, Peinlich – Kálmán, Miklósvári.

Kispad: Bozsik, Szedlacsek, Balogh, Kocsi, Németh, Nagy H.

Vezetőedző: Batári Csaba

Csere: Peinlich helyett Németh (62. perc), Solymosi helyett Kocsi (77. perc)

Sárga lap: Miklósvári (58. perc), Csanálosi (70. perc), Kálmán (73. perc).

Gólszerző: Solymos (20. perc), Peinlich (43. perc), Csepregi (79. perc), Kocsi (81. perc), Kálmán (85. perc), Erős (81. perc), Csanálosi (90. perc)

MTK Budapest II: Demjén – Sági, Katona, Nagy Zs., Forgács – Szabó, Bayer – Szuhodovszki, Kovács, Takács R. – Szerencsi.

Kispad: Erdei – Takács K., Fehér, Lustyik, Tóth-Ilkó, Hreljics, Nuszujev.

Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Bayer helyett Hreljics (46. perc), Szabó helyett Takács K. (59. perc), Szuhodovszki helyett Fehér (73. perc)

Sárga lap: Katona (79. perc), Kovács (90. perc)

A mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogyan az várható lett volna a tabella alapján. Rögtön az első percben szögletet rúghattak a hazaiak, Demjén nem tudott kirobbanni a tömegesen előtte álló hazai játékosok miatt, de a fejes nem lett végül veszélyes. Egy perccel később Solymos csúsztatott, és Demjén védett ismét bravúrosan. 

A 9. percben Szuhodovszki lőtt – szabadrúgásból – a kapu bal oldala felé, de a hazai kapus menteni tudott. Egy perccel később Takács Ronald centerezett, de Szerencsi elől kifejelték a labdát. 

A 16. percben elkezdett durvulni a hazai csapat, Szerencsi Miklósba szállt bele Erős Ronald, de a játékvezető nem villantott kártyát, ahogyan a 18. percben sem, amikor Miklósvári sportemberhez nem méltó módon célozta meg Szerencsi bokáját.

A 20. percben balról dobhattak be a hazaiak, a katapult szerepkört betöltő játékos a büntetőterületen belülre dobta a labdát, ahol az többeken megpattant, majd Solymos elé került, aki közelről bombázott a kapuba.

A gól után Takács Ronald volt a legaktívabb, többször futott el a bal szélen, próbált cselezni, szabadrúgást lőni, beadni, de nem sikerült veszélyes helyzetet kialakítani sem neki, sem a csapatnak. Ez pedig megbosszulta magát. A 43. percben védelmi hibát követően az üresben futó Peinlich elé került a labda, aki közelről nem hibázott.

A félidő végén még Bayer lábára is rátartottak, lapot azonban ez sem ért, a középpályás pedig nem tudott a második félidőben játszani már, helyére az újonc Kenan Hreljics állt be, Katona pedig egy sorral feljebb léphetett.

A félidő lassan indult, a 71. percig csak a hazai agresszív belépőknél volt izgalom, a sárga lapok ideje is eljött. Aztán Katona Máté indult el a büntetőterületen belülre, két embert elküldött a pályán kívülre lövőcselével, majd a rövidbe próbált lőni, de az addigra odaérő védők meg tudták zavarni, és nem lett gól az ígéretes szólóból. 

A második játékrész második felére felvállalta a nyílt sisakos támadójátékot a második csapat, Takács Krisztofer és Fehér Milán is pályán volt, Katona is egy sorral feljebb, de gólt nem tudott szerezni a csapat. Az utolsó 10 percre pedig mentálisan elfáradt a csapat.

A 79. percben Csepregi lövése kúszott el Demjén alatt, a 80. percben pedig kavarodás után Kocsis gurított a hosszú alsóba. Öt perccel később Kálmán juttatta a hálóba a játékszert, majd a 87. percben Erős bombázott a bal felsőbe, 2 perccel később Csanálosi lábát hagyta el tökéletesen a labda, és szintén a bal felsőbe szállt. 

A mérkőzés után Pölöskei Gábor beszélt a látottakról: – Nehéz ilyenkor bármit is mondani, főleg szakmailag értékelni. Nagyon fájó, hogy a sokat gyakorolt pontrúgásokat nem tudtuk levédekezni, a gólok többsége ezekből született. Ennél csak az fájóbb, hogy mentálisan szétesett a csapat. A második gólig volt még erő, tartás bennünk, a harmadik gól viszont rombolóan hatott, utána egyszerűen nem tudta ezt a csapat feldolgozni, és szétesett a játékunk. Nehéz okokat találni erre, a fiatal kor sem indokolja azt, hogy mentálisan így szétessünk a végére, még hátrányban sem. Nehéz feldolgozni Az ilyen eredményt, rengeteg munka áll előttünk a héten.

A mérkőzésen a kispadon két új név is feltűnt, Kenan Hreljics és Morisz Nuszujev: – Mindketten belső védők, új igazolások, nagyon fiatalok. Kenan kapott ma egy félidőt, meglátjuk, hogyan tudjuk őket beépíteni a csapatba, mennyire igazolják a tehetségüket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman