HÍREK

Bíró gólt lőtt, Lehoczky gólpasszt adott a hétközi fordulóban - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2021-11-25

Bíró gólt lőtt, Lehoczky gólpasszt adott a hétközi fordulóban - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
A hiányzó Bese Balázs nélkül fogadta a tavaly még élvonalban szereplő együttes az FC Ajka csapatát. Az 1-1-re végződő mérkőzésen Zuigéber Ákos kezdőként 63 percet játszott.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdőként 45 percet kapott a Szolnoki MÁV FC ellen. Futballistánk jó játékkal járult hozzá a 2-0-s sikerhez, mely már az első félidőben kialakult.

Kecskeméti TE:
Varga Bence ezúttal pihenőt kapott, csapata pedig meglepetésre 1-0-ra elveszítette a megyei rangadót a sereghajtó Tiszakécske otthonában.

FC Ajka:
Lehoczky Roland végigjátszotta a Budafok elleni mérkőzést, csapata az ő középre ívelése után szerezte meg a vezetést az 58. percben.

PMFC:
Bíró Bence kezdőként 78 percet játszott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen. Csapata a 32. percben az ő góljával egyenlített, miután a jobb oldali beadást a bal sarokba fejelte. A meccs vége 1-1 lett.

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás a 76. percig volt a pályán a Vasas FC ellen, míg Törőcsik Péter a 85. percben állt be. Kovács Máté kispados volt a 2-0-ra elveszített találkozón.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a Nyíregyháza Spartacus FC ellen (1-0).

Sönderjyske:
Prosser Dániel hétfőn lépett pályára bajnokin.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman