HÍREK

Így teljesítettek a kölcsönadottak a válogatott szünet utáni fordulóban (Videó)

2021-11-23

Így teljesítettek a kölcsönadottak a válogatott szünet utáni fordulóban (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs nélkül utazott el a Nyíregyháza Spartacus FC elleni idegenbeli mérkőzésre a tavalyi szezonban még az élvonalban szereplő gárda. A balmazújvárosi találkozón Zuigéber Ákos a 67. percben lépett pályára a 0-0-ra végződő összecsapáson.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós végigjátszotta a Kecskeméti TE elleni bajnoki mérkőzésen, melyen csapata idegenben 2-0-ra elveszített.

Kecskeméti TE:
Varga Bence hibátlanul védte a hazai kaput a Dorogi FC ellen, az ő magabiztos teljesítménye is kellett a győzelemhez (2-0).

FC Ajka:
Lehoczky Roland a Soroksár SC ellen is 90 percet kapott, együttese a ráadás harmadik percében kapott góllal szenvedett 2-1-es vereséget.

PMFC:
Bíró Bence a szünetben állt be a III. Ker. TVE ellen. Játékosunk aktívan mozgott, az 53. percben szabálytalanság miatt érvénytelenítették a gólját, a 69. és a 91. percben pedig fogta a fejesét a vendégek kapusa (0-1).

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás a 74. percben lépett pályára az Aqvital FC Csákvár otthonában. Kovács Máté és Törőcsik Péter kispados volt, együttesük az utolsó három percben adta el kétgólos előnyét (2-2).

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a Győrben, ahol csapata fontos három pontot szerzett az ETO ellen (1-0).

Sönderjyske:
Prosser Dánielt a 81. percben cserélték be az Aalborg ellen 3-1-re elbukott hétfő esti bajnokin.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman