HÍREK

Balszerencsés vereség a Kisvárda otthonában

2023-11-25

Balszerencsés vereség a Kisvárda otthonában

3-1-re kikaptunk a Kisvárda Master Good ellen a 14. fordulóban.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Kisvárda Master Good–MTK Budapest 3-1 (0-0)

Kisvárdai Várkerti Stadion

Vezette: Erdős József (Bogár, Albert, Csatári)

Gólszerzők: Széles (21.), Cipetic (56.), Czékus (90+5) illetve Stieber (68.)

Sárga lap: Melnyik (61.), illetve Stieber (75.), Kosznovszky (81.)

Kisvárda Master Good: Kovács Marcel – Melnyik, Raul, Jovicic, Széles, Alic (Lippai, 90+3) – Cipetic, Ötvös, Nikolov (Makowski, 69.) – Ilievski (Czékus, 82.), Balogh (Camaj, 69.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

MTK Budapest: Demjén – Hej, Kádár, Kocsis (Zuigeber, 85.) – Kovács Mátyás (Kosznovszky, 46.), Kata (Horváth Artúr, 76.), Végh, Thiam (Stieber, 63.), Antonov – Molnár (Ennin, 46.), Bognár

Vezetőedző: Horváth Dávid

Az OTP Bank Liga 14. fordulójának első szombati mérkőzésén a sereghajtó Kisvárda Master Good otthonába látogattunk, melynek az irányítását nemrég Feczkó Tamás vette át.

Az első igazán nagy esélyt a 12. percben láthattuk: ekkor Bognár átadását Molnár vette át a tizenhatoson belül, majd 13 méterről lőtt laposan, de a labda nem ment eléggé szélre, így Kovács Marcel hárítani tudott.

A 21. percben a hazai alakulat talált be: bal oldali nagy bedobás után valahogy Széles pöckölt a labdába, ami balszerencsésen Véghről a kapunkba pattant (1-0).

A gól előtt és a gól után is inkább mi birtokoltuk a labdát, és többször jöttünk előre, mint ellenfelünk: a 27. percben Bognár próbálkozott 18 méterről, Kovács újra védeni tudott. Négy perccel ezután Kovács Mátyás emelt a jobb oldalról, a labda az oldalsó és a felső kapufa találkozásáról kifelé pattant, pont Molnár elé, aki 6 méterről a kapu mellé lőtt.

A 40. percben Kata hozta át szépen a labdát a középpályán, majd tálalt Thiam elé, aki 17-ről a kapu fölé tekert. Az első játékrész hosszabbításában Végh is hasonló távolságról kísérletezett bal lábbal, kevéssel suhant el a labda a bal kapufa mellett.

A második félidőre érkezett Kosznovszky, valamint új igazolásunk, Ennin is. Az 55. percben büntetőt rúghatott a Kisvárda: a pirosmezes alakulat azután szerzett labdát, hogy Nikolov erősen vitathatóan csúszott rá Kocsis lábára, az ezt követő támadásnál Ilievski lövése pechesen Kádár kezére pattant, a játékvezető pedig hosszas VAR-vizsgálat után tizenegyest ítélt. A labda mögé Cipetic állt oda, és a bal sarokba gurított (2-0).  

A 67. percben Antonov bal oldali beadásába az egyik hazai védő nyúlt bele, Kovács Marcel óriási bravúrral tolta szögletre a labdát. Egy perccel később a csereként beálló Stieber első labdaérintéséből betalált: 25 méterről végezhettünk el szabadrúgást, és Stieber nagyszerűen tekert a jobb alsóba (2-1).

A 78. percben Antonov szöglete Szélesről perdült a kapu felé, Kovács Marcel ismét bravúrral tolta szögletre a játékszert. Becsülettel jöttünk előre a hajrában, de a Kisvárda rendkívül szervezetten védekezett. A hosszabbításban Camaj ziccerben jöhetett, ki akarta cselezni Demjént, aki bravúrral hárított. Nem sokkal ezután azonban kihasználta a hazai gárda, hogy mindent egy lapra feltéve támadtunk, és a 95. percben Czékus eldöntötte a találkozót, amit így 3-1-re nyert a Kisvárda.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman