HÍREK

Baki Ákos Bernd Storck keretében

2016-08-18

Baki Ákos Bernd Storck keretében

Az MTK Budapest hátvédjére is számít a szövetségi kapitány.

Az mlsz.hu beszámolója szerint Bernd Storck kijelölte 18 fős keretét az augusztus 22-én kezdődő válogatott összetartásra. A névsort végigböngészve a kék-fehér szurkolók örömmel konstatálhatják, hogy a szövetségi kapitány újabb MTK-játékosnak postázott meghívót: ezúttal Baki Ákos bizonyíthat Telkiben.

A szövetség hivatalos oldala szerint az első hét fizikai tesztekkel és felmérésekkel telik majd, az utolsó napon pedig az U21-es válogatottal méri össze erejét a nemzeti csapat.

A behívott játékosok mindegyike bizonyított már valamilyen formában, néhányan aktuális jó teljesítményükkel, mások képességeikkel hívták fel magukra a figyelmet – mesélte Bernd Storck az mlsz.hu-nak. – Szeretnék mindenkiről pontosabb képet kapni, a fizikai tesztek eredményei mellett közvetlen tapasztalatot gyűjteni személyiségükről, képességeikről egyaránt. A keret tagjainak lehetőségük nyílik arra, hogy megmutassák, a közeli vagy távolabbi jövőben helyet követelhetnek maguknak a válogatottban.

Az U21-esek elleni találkozó után az összetartáson bizonyító játékosok kiegészülnek a légiósokkal, és együtt készülnek tovább a szeptember 6-án esedékes, Feröer elleni világbajnoki selejtezőre. 

Hálás vagyok a kluboknak a lehetőségért, hogy korábban elkezdhetjük a felkészülést a fontos vb-selejtezőre, ez lehetőséget ad arra, hogy új játékosok is bizonyíthassanak Telkiben. Ezen kívül köszönöm a szurkolók megértését is, hiszen az összetartás miatt az utolsó pillanatban változott az NB I programja.

A magyar válogatott kerete:
Dibusz Dénes (FTC), Kovácsik Ádám (Videoton) – Baki Ákos (MTK Budapest), Botka Endre (Budapest Honvéd), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Hangya Szilveszter (Vasas), Korcsmár Zsolt (Vasas), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Lang Ádám (Videoton) – Bognár István (DVTK), Csiki Norbert (Gyirmót), Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (FTC), Kovács István (Videoton), Nagy Dominik (FTC), Vida Máté (Vasas) – Böde Dániel (FTC), Eppel Márton (Budapest Honvéd)

Baki Ákoson kívül, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia nevelltjei közül bekerült a keretbe Hangya Szilveszter, Csiki Norbert és  Eppel Márton.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman