HÍREK

Bajnokcsapat(ok)!

2016-05-26

Bajnokcsapat(ok)!

A legutóbbi forduló eredményeinek köszönhetően, az MTK old boys és veterán csapata is bajnoki címet ünnepelhetett. A 44 éven felüliek a másodosztály küzdelmeit nyerték meg és jutottak vissza a legmagasabb ligába, míg az 54 éven felüli játékosokból álló veterán csapat, az első osztályban bizonyult a legjobbnak.

Két csapat, amelynek a vereség ízét nem nagyon kellett megízlelnie az idei bajnoki szezonban. Az old boys alakulat a Budapesti Erőmű SE ellen szerzett egy pontnak köszönhetően biztosította be bajnoki címét egyetlen fordulóval a zárás előtt, míg a veteránok már három körrel a befejezést megelőzően lettek aranyérmesek a Budatétény elleni sikerüknek köszönhetően.

Mindkét együttes szépen megterhelte az ellenfelek kapuját a 2015/16-os idényben. Az old boys csapat 21 forduló alatt szerzett 77 találatából, a korábbi jelentős NB I-es múlttal rendelkező játékosok, szépen kivették részüket. Handel György (17), Zsivóczky Gyula (18) és Cservenkai Donát (18) triója rendesen szórta a szebbnél szebb gólokat. Handel Gyuri az idősebb korosztályban sem volt rest a gólszerzéssel, 24-szer vette be az aktuális rivális hálóját. Ám nála is volt eredményesebb csapattárs. Huszárik László 65 (!) találatot szerzett 19 forduló alatt, ami bizonyosan egyedülálló produkció.

Természetesen a bajnoki címeknél is sokkal fontosabb a csapatok öltözőjét uraló kiváló hangulat, és a mérkőzéseket körülvevő sportbaráti szellem. Persze az sem baj, hogy az MTK dicső múltjának őrzése eredményességgel párosul.

Gratulálunk a csapatoknak, és bízunk a hasonlóan sikeres folytatásban!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman