HÍREK

Az utolsó meccs Torghelle nélkül

2016-08-05

Az utolsó meccs Torghelle nélkül

Az OTP Bank Liga negyedik fordulójában a Szombathelyi Haladás látogat az MTK Budapest ideiglenes otthonába, Dunaújvárosba.

Az MTK Budapest és a Szombathelyi Haladás eddig 107 alkalommal mérte össze erejét az NB I-ben: 49-szer a kék-fehérek, 32-szer a vasiak örülhettek, 26-szor pedig pontosztozkodás lett a vége. A két gárda legutóbbi találkozóját 2016. március 12-én rendezték Dunaújvárosban, akkor a fővárosiak 3-1-re legyőzték ellenfelüket.

Egyik csapat sem vett repülőrajtot az OTP Bank Liga 2016/17-es kiírását: Mészöly Géza együttese kettő, Teodoru Vasziliszé egy pontot szerzett az első három fordulóban. A szombathelyiek vereséggel kezdtek a Groupama Arénában, majd Sopronban játszottak döntetlent előbb a Mezőkövesd, majd a Budapest Honvéd ellen.

A kék-fehérek az első körben tizenegyesgóllal maradtak alul a – mindmáig százszázalékos – Vasassal szemben, ezt követően Gyirmóton szereztek egy pontot, legutóbb pedig a Mezőkövesd ellen szenvedtek 1-0-s vereséget. 

A Haladás elleni mérkőzésen Teodoru Vaszilisz Torghelle Sándorra eltiltás, Darko Nikacsra és Myke Bouard Ramosra pedig sérülés miatt nem számíthat. 

A találkozót Iványi Zoltán vezeti, segítői Albert István, Farkas Balázs és Buzás Balázs lesznek. 

A szurkolókat ingyenes busz viszi Dunaújvárosba. Jelentkezni ITT lehet péntek délig.

2016. augusztus 7. 18:00 MTK Budapest – Swietelsky Haladás; OTP Bank Liga mérkőzés, Dunaferr Aréna (2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.)

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman