HÍREK

Az FK Senica következik

2017-01-26

Az FK Senica következik

Feledtethetjük a Budaörs elleni vereséget.

Pénteken az FK Senica ellen folytatja a felkészülést az MTK Budapest labdarúgócsapata, ezúttal már az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Ellenfelünk hasonló szezont fut , mint mi, hiszen ők is az utolsó előtti helyet foglalják el a tizenkét csapatos pontvadászatban. Idén 19 bajnoki mérkőzésből mindössze három alkalommal tudtak nyerni és csak kettő góllal szereztek többet a mieinknél, tehát aligha lehetne állítani, hogy megállíthatatlan támadósorral rendelkeznek.  Ugyanakkor az első felkészülési mérkőzésüket 2-1-re megnyerték – hazai pályán – a cseh másodosztályban szereplő Opava ellen.

A mieink edzőmeccsei eddig felemás mérleget mutatnak, hiszen a Szigetszentmiklóst 5-2-re megvertük, viszont elvéreztünk 3-2-re az alacsonyabb osztályú Budaörssel szemben. Tamási Zsolt, vezetőedző a pozitívumokra koncentrált a mérkőzés után, de a szlovák csapat ellen fontos lenne a győzelem, hogy feledtessük a budaörsiek elleni teljesítményt.

A mérkőzés 13:00-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, a jegyekkel, beléptetéssel kapcsolatos információkról bővebben ITT olvashattok.

Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest – FK Senica
2017. január 27. péntek 13:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy – munkanap lévén – a pálya körüli utcákban parkolási díjat kell fizetni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman