HÍREK

Az FK Aktöbe ellen kezdődik a külföldi meccsek sora

2017-01-30

Az FK Aktöbe ellen kezdődik a külföldi meccsek sora

A kazah csapat megpróbál visszavágni a 2016-os Európa-liga selejtező vereségért.

A kazah csapat a hatodik helyen végzett a tavaly október végén befejeződő első osztályban, ahol az utolsó öt mérkőzésükből mindössze egy döntetlent tudtak összeszedni négy vereség mellett. Azóta persze sok idő eltelt és az Aktöbe azóta az új szezonra készül.

A mieink számára ez a téli felkészülési időszak negyedik mérkőzése lesz, az első három találkozóból kettő győzelem mellett egy vereséget tudunk felmutatni. A Budaörs elleni kudarcot az FK Senica elleni sikerrel tudtuk feledtetni, ahol csapatunk remek játékkal, magabiztos labdatartással és sok helyzetet kidolgozva szerezte meg a győzelmet.

2016-ban már találkozott egymással a két csapat az El-selejtező első körében, ahol az idegenbeli 1-1-es döntetlen után csapatunk hazai pályán kétgólos győzelemmel harcolta ki a továbbjutást. Az idegenbeli mérkőzésen Torghelle Sándor volt eredményes, míg a hazai találkozón Nikacs és Bese Barnabás szerezték góljainkat.

Az utolsó meccsen mutatott játékkal ezúttal is eredményesek lehetünk, reméljük ismét sikerül borsot törni a kazahok orra alá.

Felkészülési mérkőzés
FK Aktöbe – MTK Budapest január 31. kedd 09:00

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman