HÍREK

Akadémistáink ismét bizonyíthatnak a szakmai stábnak

2021-03-23

Akadémistáink ismét bizonyíthatnak a szakmai stábnak

Néhány napos pihenő után folytatta a "helyszíni" munkát felnőtt csapatunk, miután újra közösen készül a keret egy része.

Mint ismert, sok játékosunk jelenleg felnőtt vagy korosztályos válogatottaknál tartózkodik, így a szakmai stáb - az idei szezonban nem először - újra lehetőséget biztosított néhány akadémistánknak, hogy magasabb szinten is megmutassák magukat.

Vancsa Zalán, Horváth Artúr, Kovács Mátyás és Winter Dániel már korábban is bizonyíthatott a szakmai stábnak, mellettük mások is lehetőséget kapnak a bizonyításra: Kovács Patrik, Csenterics Adrián, Várkonyi Bence és Hristijan Georgievski is a "nagyokkal" készülhet.

Kovács Patrik az U17-es válogatott oszlopos tagja védőként. Csenterics remek fizikai adottságokkal rendelkező, sokra hivatott kapus. Várkonyi belső védő, intelligens játékosnak tartják, aki jól bánik a labdával. Georgievskit télen igazoltuk, őt néhány napja bevetették az észak-macedón U19-es válogatottban a bosnyákok elleni találkozón. A védekező és támadó szerepkörben is bevethető középpályás korosztályos tétmérkőzésen először áprilisban léphet pályára, miután betöltötte a 18. életévét.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman