HÍREK

MTK-s dupla az U17-es válogatottban (videó)

2021-03-11

MTK-s dupla az U17-es válogatottban (videó)

Férfi U17-es válogatottunk Szegeden fogadta a szerbek korosztályos csapatát, és fordulatos mérkőzésen 4-3-ra győzni tudott, klubunkból Vancsa Zalán két gólt szerzett szerzett és egy gólpasszt adott.

Az MTK Budapestből előzetesen hárman kaptak meghívást: Kovács Patrik, Gyuris Aurél és Vancsa Zalán is a kezdőcsapatban kapott helyet. Utóbbi számára különösen emlékezetes marad az összecsapás, hiszen végül dupláig jutott. 

A 17. percben ő szerzett labdát a bal oldalon a szerb térfélen, egy csel után betört a 16-oson belülre, majd a balösszekötő helyéről a jobb alsó sarokba lőtt, ezzel kiegyenlítve az állást (1-1).

A 20. percben már a magyar válogatottnál volt az előny, ezúttal a saját térfelünkön szereztünk labdát, majd egy gyors ellentámadás végén Vancsa kapott remek indítást, egyedül vezette a kapusra a labdát, és ismét a jobb sarokba helyezett (2-1).



A 29. percben megdupláztuk az előnyt, Vancsa cselezte át magát védőjén a bal oldalon, az alapvonal közelében, majd éles szögből kapura lőtt, a labda túljutott a kapuson, a gólvonal előtt gurult végig, Gruber pedig centikről a hálóba passzolt (3-1). 

A 29. percben megdupláztuk az előnyt, Vancsa cselezte át magát védőjén a bal oldalon, az alapvonal közelében, majd éles szögből kapura lőtt, a labda túljutott a kapuson, a gólvonal előtt gurult végig, Gruber pedig centikről a hálóba passzolt (3-1). A szerbek később kiegyenlítettek, de végül a mieink nyertek 4-3-ra. Vancsa 88, Gyuris 77, míg Kovács 60 percet töltött a pályán a győztes találkozón.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman