HÍREK

A Vác következik

2017-08-18

A Vác következik

Itthon folytatjuk.

Labdarúgócsapatunk szombaton, a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a Vácot fogadja. A bajnoki rajt jól sikerült számunkra, hiszen az elérhető kilenc pontból hetet megszereztünk, csupán az előző heti fordulóban, a Békéscsaba ellen értünk el döntetlent. Ennek köszönhetően a harmadik helyről várhatjuk a fordulót, az eddig százszázalékos Nyíregyháza és a szintén hétpontos Kisvárda mögött.

A Vác FC rajtja korántsem sikerült ilyen jól, igaz, ők sem szégyenkezhetnek. Horváth Károly gárdája döntetlennel kezdett a Soroksár ellen, majd kikapott a Kazincbarcikától, utána pedig otthon győzte le a Szegedet. A tabellán jelenleg a 11. helyet foglalják el, de hiba lenne ebből messzemenő következtetéseket levonni három forduló után, hiszen tavaly a 6. helyen végeztek a pontvadászatban.

A két együttes eddig 26 alkalommal találkozott, 14 MTK Budapest győzelem mellett 11 Vác diadal, és mindössze egyetlen döntetlen született. A mérkőzések gólátlaga 3,4 volt, így ezúttal aligha maradunk találat nélkül, bár ehhez be kell lőnünk a helyzeteinket, ahogy azt Gengeliczki Gergő is nyilatkozta a Békéscsaba meccs után.

– Hasonló összecsapásra számítok, mint a Cegléd ellen. Akkor nem értékesítettük a helyzeteinket, amivel megnehezítettük a saját dolgunkat. Ha pontosabbak vagyunk a kapu előtt a Vác ellen, akkor simább lehet a találkozó.

A mérkőzésen Feczkó Tamás nem számíthat Kanta Józsefre – az oldalszalagja sérült –, Baki Ákosra, vállproblémája miatt és Farkas Balázsra, akinek a csípőközelítő izma húzódott meg.

A találkozót Pintér Csaba vezeti, a munkáját asszisztensként Ring György és Tóth II. Vencel, míg negyedik játékvezetőként Gaál Ákos segíti.

A jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 4. forduló
MTK Budapest – Vác FC
2017. augusztus 19. 19:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman