HÍREK

A sikeres szezonzárás reményében

2016-05-19

A sikeres szezonzárás reményében

Kétszer lép még pályára a 2015/16-os bajnoki idényben a Pölöskei-legénység.

A tizenhét csapatos harmadosztályú bajnokság a végéhez közeledik.

Az MTK Budapest II. együttese a nyugati csoportban szerepel, ahol hétvégén már a harminckettedik fordulót bonyolítják. A tavaszi, tízmérkőzéses veretlen menetelés után megtorpant a kék-fehér legénység, és egymás után háromszor is vereségett szenvedtett, sorrendben a Dorog, a Csorna, és a Tatabánya bizonyult jobbnak. De mint minden rossz és jó sorozat, ez is megszakadt, és az elmúlt fordulóban győztesen vonulhattak le a pályáról futballistáink. Idegenben, Csepelen bizonyultak jobbnak a huszonegyedik kerületieknél.

Az előttünk álló hétvégén, hazai pályán kell helytállnunk, a komoly feljutási célokat dédelgető mosonmagyaróváriak ellen. Ezt követően, szintén hazai környezetben játszik a Pölöskei-legénység, és a kevésbé acélos, jelen pillanatban utolsó helyen álló, balatonfürediek látogatnak a BKV Előre SC stadionba. Az MTK Budapest második csapatának ezzel a találkozóval zárul a 2015/16-os idény, a bajnokság még nem ér véget, csak a 34. – utolsó – fordulóban szabadnaposak vagyunk.

Jelen pillanatban a kék-fehérek, harminc lejátszott találkozóval a hátuk mögött, negyvenhárom ponttal, a kilencedik helyen állnak. A mérleg: tizenkét győzelem, hét döntetlen, valamint tizenegy vereség. Van még előrelépési lehetőség, a közvetlenül csapatunk előtt álló BKV Előre negyvennégy, míg a hetedik Andráshida negyvenhét pontja elérhető közelségűnek tűnik, a hatodik pozicíóban tanyázó, és negyvenkilenc egységet felmutató Tatabánya, már nem ez a kategória.

Lássuk, mikor láthatjuk még a kék-fehér alakulatot!

32. forduló, 2016. május 22. 11 óra: MTK Budapest II. – Mosonmagyaróvári TE 1904.

33. forduló, 2016. május 29. 11 óra: MTK Budapest II. – Balatonfüredi FC.

Mindkét összecsapást a BKV Előre SC, Sport utcai pályáján rendezik.

Hajrá srácok!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman