HÍREK

A Puskás Akadémia következik 14 órától – III.

2014-10-25

A Puskás Akadémia következik 14 órától – III.

A mezőnytől elszakadó, kilenc győzelemmel álló MTK Budapest labdarúgói nehéz sorozat előtt vannak az őszi maradék négy fordulóban. Hétvégén, Felcsúton következik a zsinórban négy meccset nyerő Puskás Akadémia. Majd az egész szezonban öt gólt kapó masszív Újpest utazik át Dél-Pestre. A tizennegyedik fordulóban a kieséssel küzdő Szombathely az ellen, ahol edzőváltással igyekeznek megtörni balsorsukat. Zárásként a jelenlegi negyedik Diósgyőr látogat a Bozsik Stadionba. Két tavaszi fordulót még előre hozva bonyolítanak az év végén.

A pillanatnyilag két legjobb sorozatot magáénak tudható gárda randevúját, az MTK hatos győzelmi szériát építve várja. A Puskás Akadémia a Pápát, a Dunaújvárost, a Győrt majd a Nyíregyházát verte. A tavalyi bajnok Győrtől eltekintve az alsóház csapatai. Szó, mi szó, Horváth Ferencék sem a csúcson járnak. Utolsó három hazai meccsüket megnyerték Polonkaiék. Ez a mérkőzés segít eligazodni a Puskás helyzetét illetően.

Ferencváros, Pápa, Dunaújváros, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét az MTK pontgyártó partnereinek listája. Ugyanaz, mint a felcsútiaké, csak keretbe foglalva az FTC-vel és a KTE-vel.  A kék-fehér gárda utolsó három idegenbeli mérkőzését hozta, és március 1-je óta nem játszott döntetlent. Mint általában, most is vannak maródiak, bár a szokottnál kedvezőbb a helyzet. Csiki beteg, Baki talpizma meghúzódott. Nagy Tibor térdszalag-húzódása múlóban, ő már lehet, hogy játszhat Felcsúton.

A mérkőzést Pintér Csaba vezeti (Huszár, Kóbor – Szőts, Barna)

Puskás Akadémia: Danilovics – Margitics, Vaszicsku, Kelics, Tamás – Szakály D., Szélesi, Polonkai -  Lencse, Tischler, Harsányi

Cserék: Hajdúch, Gohér, Papp, Sallai, Denkovics, Tar, Cvitkovics

Sérült: Spandler, Tóth B

Eltiltva: Lorentz

Vezetőedző: Benczés Miklós

[image]

MTK Budapest FC: Hegedüs – Poór, Kelemen, Vukmír, Hidvégi – Kanta, Pölöskei, Vass Á. – Bese, Torghelle, Horváth

Csere: Groppioni, Deutsch, Kálnoki-Kis, Hajdú, Cseke, Hrepka, Vass P.

Maródi: Baki, Csiki, Nagy T.

Szakmai igazgató: Garami József

Három győzelem két döntetlen a mérleg MTK szemszögből a Puskás ellen. Ebben szerepel első és másodsztályú, valamint kupamérkőzés is. Az OTP Bank Ligában egy győzelemet és egy döntetlent hozott a tavalyi két mérkőzés 3-2-es gólkülönbséggel.

2014. május 9. 19:00
NB I., 28. forduló MTK – Puskás Akadémia 2-1
2013. november 2. 18:00
NB I., 13. forduló Puskás Akadémia – MTK 1-1
2012. március 3. 14:30
NB II. Nyugat, 17. forduló MTK – Puskás Akadémia 1-1
2011. augusztus 28. 17:30
NB II. Nyugat, 2. forduló Puskás Akadémia – MTK 1-2
2010. szeptember 22. 15:30
Magyar Kupa, 3. forduló Puskás Akadémia – MTK 0-4

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman