HÍREK

A Nagy Őszi Menetelés: Puskás AFC - MTK Budapest 0-1 (0-1) (VIDEÓ + GALÉRIA)

2014-10-25

A Nagy Őszi Menetelés: Puskás AFC - MTK Budapest 0-1 (0-1) (VIDEÓ + GALÉRIA)

A Tavaszi Hadjárat után itt a Nagy Őszi Menetelés. Felcsúton sem kapott gólt a veszélyesebben játszó MTK. Pölöskei Zsolt idei második, összességében tizedik találatával ilyeténképpen zsinórban hetedik győzelmét aratta. Emlékezetes: tavasszal is hetes sorozatot épített Garami József és a csapat. A PAFC négyes győzelmi szériája szakíttatott meg.

26. perc: Jó helyről járt szabadrúgás: Kanta ívelte a hosszú oldalra a labdát a tömörülő védők fölött Pölöskei klasszikusan szép mozdulattal vágta azt egyből, kapásból, 12 méterről a jobb alsó sarokba.

0-1

A Puskás FLC nem volt képes komoly helyzeteket kialakítani. Egyszer került Tischler ziccerbe és Hegedüsnek pár távoli lövés után kellett hatástalanítani a labdát. Az MTK kontrái veszélyesebbek voltak. A hosszabbítás utolsó percében Hrepka egy az egyben vitte a kapusra a labdát, de nem ért el gólt.

Puskás FLA - MTK Budapest FC 0-1 (0-1)

Vezette: Pintér Csaba vezeti (Huszár, Kóbor – Szőts, Barna)

Puskás FLA: Danilovics – Margitics, Vaszicsku, Kelics, Tamás – Szakály D., Szélesi, Polonkai - Lencse, Tischler, Harsányi

Cserék: Szélesi helyett Cvitkovics a 40., Szakály helyett Sallai az 57., Harsányi helyett Denkovics a 78. percben.

Sárga lap: Szélesi a 36., Vaszicsku a 73. percben

Vezetőedző: Benczés Miklós

MTK Budapest FC: Hegedüs – Poór, Kelemen, Vukmír, Hidvégi – Kanta, Pölöskei, Vass Á., - Bese., Torghelle, Horváth

Csere: Bese helyett Vass Patrik a 83., Torghelle helyett Hrepka a 90., percben

Sárga lap: Vass Ádám a 85. percben

Szakmai igazgató: Garami József

[image]

Pölöskei Zsolt a szünetben: begyakorolt figura volt, örültünk neki. Jó, hogy vezetünk, játszhatunk kontrákra a továbbiakban, ha úgy gondolja Garami mester. Kantának már nem kell gyakorolnia, hogy oda rúgja a labdát, ahova akarja. Én azért szoktam a lövésket ismételgetni.

Domonyai László Klubigazgató: Fantasztikus mérkőzést játszott Ausztriában a női csapatunk. Osztrák ellenlábasoktól érkezett az információ, hogy Nina Burger jogosulatlanul szerepelt. Az UEFA elutasította az óvást. Nem adjuk fel , fellebbezünk. Itt az első félidő tetszett, különösen az MTK játéka. Gyönyörű gólt értünk el. Pölöskeinek csodálatos rüsztje van.

Garami József az összecsapás végén: Mind a két csapat jól játszott, hajtós meccs volt. Nagyon küzdelmes mérkőzésen megérdemeltük a győzelmet. Teljes odaadással akarták a játékosok a sikert. A mi akaratunk érvényesült. Ahogy vártam, azok voltak a legveszélyesebbek, akik korábban nálunk játszottak.

Benczés Miklós: Az első félidő az MTK-é volt, a másodikban többet támadtunk, de nem tudtunk sem átlövésből, sem közeli lövésből gólt lőni. Igazán nagy helyzetet nem alakítottunk ki, így mondhatom, hogy megérdemelten nyert az MTK.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman