HÍREK

A meccs embere Kanta József

2015-03-02

A meccs embere Kanta József

Nyújtott már jobb teljesítményt is, lőtt már emlékezetes gólokat, volt sok nagy, győztes csata vezére. Mégis, most választották a szurkolók a mérkőzés emberének Kanta Józsefet, aki közelít századik bajnoki góljához.

– Nagyon örülök! – köszönte meg a szurkolóknak a háromszoros válogatott futballista. – Én is úgy gondolom, hogy játszottam már jobban. Küzdelmes mérkőzés volt, magam is hajtottam, ahogy bírtam. A két gólpasszom lehetett döntő.
– Valószínűleg az első gól előtti bravúros mozdulata hatotta meg a szurkolókat.
– Aki látta az esetet, az tudja, szerencse is kellett hozzá, hogy előttem maradjon a labda. Sokszor ilyenek döntenek a futballban. – mesélte Kanta. – Kicsit, szerencsésen tudtam betolni két védő közé a labdát, aztán meg már passzolnom kellett, mert a társam egyedül volt.
– Fontos mérkőzés volt, mert így leszakadt a Paks és az Újpest. Öt gárda maradt az élbolyban.
– Elég sok forduló van még vissza. Nekünk fölösleges ezen gondolkodni! Tény, sikerült megtartani előnyünket, a Diósgyőr is csak döntetlent játszott. Fontos volt számunkra a találkozó. Maga a játék is erről tanúskodott. Nem volt látványos mérkőzés, a küzdelem dominált. Ebben jelesre vizsgáztunk. Létfontosságú győzelmet arattunk
– Nehéz sorozat következik: Honvéd, Videoton és Ferencváros a lista.
– Hibát követnénk el, ha már a Vidi, meg a Fradi meccsre gondolnánk. – jelentette ki felelősséggel a kapitány. – Nekünk fontos dolgunk van a Honvéd ellen, szeretnénk nyerni, hogy nyugodtan mehessünk neki a következő fordulóknak. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman