HÍREK

A második gól főszereplői értékeltek

2017-03-13

A második gól főszereplői értékeltek

Takács Ronald beadásából Kovács Botond biztosította be a második csapat sikerét az Újpest II ellen, ők értékeltek a mérkőzést követően.

Elsőként a gólszerző Kovács Botond mondta el, hogyan is látta belülről a találkozót: – A pálya talaja nem könnyítette meg a helyzetünket, mélyebb volt, mint megszoktuk. Ennek ellenére tudtuk hozni a szokásos játékunkat. Többet volt nálunk a labda, irányítottuk a mérkőzést, mi kezdeményeztünk. Több gólt is szerezhettünk volna, előttem is több lehetőség adódott, ki kellett volna használni őket.

Szabó Ádám távollétében még több feladat hárult a decemberben szerződést hosszabbító középpályásra, hiszen a csapatkapitányi karszalagot is viselhette: – Ádám sérülése miatt hozzám került a karszalag. Felelősségteljes, hiszen irányítani és képviselni kell a csapatot. Nem számítok a legidősebbnek, de nem is vagyok már újonc, mindenképpen hálás feladat ez számomra, és örülök a bizalomnak.

Végezetül a góljáról illetve a korábbi komolyabb sérüléséről mesélt: – Takács Roni kapott labdát a bal szélen, megverte a védőjét, szép cselekkel, és ballal beadta középre, nekem csak bele kellett fejelnem a labdába. Remélem többször is góllal fogom segíteni a csapatot most, hogy a sérülésemnek már nincs semmi nyoma. Minden rendben van szerencsére, a felkészülési időszakban több mérkőzésen is játszhattam, a felnőtt csapatnál is pályára léphettem, idén pedig a második csapat minden meccsén ott voltam, remélem elkerülnek a sérülések.

Kovács Botond fejeséhez a labdát a bal oldalon elfutó Takács Ronald adta be. A 19 éves szélső- és belső középpályás poszton bevethető játékos is hasonlóan értékelt a mérkőzést követően: – Nehéz volt a pálya talaja, nem volt könnyű dolgunk, de a csapat kitett magáért, és ilyen nehéz körülmények között is sikert aratott. Jobb lett volna, ha több gólt tudunk szerezni, a lehetőségeink is megvoltak, de nincs okunk panaszra, a három pont megszerzése volt a lényeg. Örültem a gólpassznak, a gól sajnos ma elmaradt, de a lényeg a csapat sikere. A fő feladatom a szélen a támadások segítése volt, ezt sikerült most ilyen módon megvalósítanom.

Takács Ronald tagja volt az U19-es válogatottnak, akik kiharcolták az Eb-selejtező elitkörbe jutást. Akkor három mérkőzésen 118 percet töltött pályán, nem véletlen, hogy Michael Boris meghívta őt az elitkörre készülő bő keretbe, erről kérdeztük a szélsőt: – A hét elején megyünk a csapattal az összetartásra, vasárnapig ott készülünk, a szűk keret pedig onnan indul Csehorszába, ahol a csehek, osztrákok és a skótok lesznek az ellenfeleink. Reális a továbbjutás, hiszen jó csapatunk van, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt véghez is vigyük.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman