HÍREK

A klub fizeti a jegyet és a buszt a Paks elleni meccsre

2017-05-26

A klub fizeti a jegyet és a buszt a Paks elleni meccsre

Az MTK Budapest átvállalja a szurkolók költségeit a szezon utolsó bajnoki mérkőzésén.

A 2017. május 27-én, szombaton 19:00 órakor kezdődő Paksi FC – MTK Budapest OTP Bank Liga mérkőzésre az MTK-drukkerek jegyét a klub megvásárolja, és szurkolóinak átadja. Mivel a stadionba csak névre szóló jeggyel lehet belépni, így kérjük azokat, akik élni kívánnak a lehetőséggel, hogy a következő adatokat – május 26-án, pénteken, 18:00 óráig – juttassák el a balogh.orsolya@mtkbudapest.hu e-mail címre:

Név, születési hely, év, hónap, nap.

A jegyigénylést visszaigazoljuk.

Kérünk mindenkit, hogy legyen nála személyazonosításra alkalmas dokumentum, mert belépéskor fokozottan ellenőrzik a jegy használatának jogosságát!

A regisztrálók közül, a busszal utazók, a belépőt a járművön, a többiek a paksi stadion vendégbejáratánál vehetik át a mérkőzés napján 17:00 órától.

Az MTK Budapest szurkolóinak ezer darab jegy áll rendelkezésére.

Akik szeretnék igénybe venni az MTK Budapest és a Baráti Kör által díjmenetesen biztosított autóbuszt, mely május 27-én, szombaton, 15:00 órakor indul az Új Hidegkuti Nándor Stadion Hungária körút felöli bejárata elől, azok május 25-én, csütörtökön 12:00 óráig e-mailben jelentkezzenek a balogh.orsolya@mtkbudapest.hu címen!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman