HÍREK

A Debrecent fogadjuk

2018-12-01

A Debrecent fogadjuk

A 16. forduló következik.

Lassan féltávhoz közeledünk az OTP Bank Ligában, hiszen szombaton már a bajnokság 16. fordulója következik, mely során a DVSC együttesét fogadjuk. Herczeg András gárdája jelenleg a hetedik helyet foglalja el a tabellán, de mindössze három pont a lemaradásuk hozzánk, azaz a negyedik helyhez képest. A Loki az utóbbi három fordulóban nyeretlen, ráadásul idegenben idén nem megy neki igazán: legutóbb vendégként az első fordulóban győztek a Puskás Akadémia FC ellen.

A mieink egy héttel ezelőtt ugyan kikaptak a DVTK otthonában, azonban a hazai formánk egyre jobb: legutóbb a Kisvárda ellen, szeptember elején szenvedtünk vereséget, azóta két döntetlen és két győzelem a mérlegünk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, bizakodva várhatjuk tehát az összecsapást.

A két csapat eddig 87 alkalommal mérkőzött meg az élvonalban, ebből 41 MTK Budapest siker mellett 28 Loki győzelem és 18 döntetlen született. Az őszi szezonban egyszer már találkoztunk a piros-fehérekkel, akkor 3-3 lett a meccs vége, hiába vezettünk két góllal egészen a 87. percig.

Vezetőedzőnk szerint ez volt az NB I idei szezonjának egyik legjobb találkozója, azonban elmondta, nagyobb odafigyelésre lesz szükség.

– A semleges szurkolók biztos nagyon jól szórakoztak azon a mérkőzésen, ezúttal azonban sokkal jobban kell összpontosítanunk, ha győzni akarunk. A Lokinak nagyon jók a pontrúgásai, jól kontráznak, így nagyon veszélyes csapat, az NB I-ben ők játsszák az egyik legjobb focit.

Továbbra sem számíthat Feczkó Tamás sérülés miatt Deutsch Bencére és Korozmán Kevinre, valamint Torghelle Sándor eltiltás miatt nem léphet pályára.

A találkozót Bogár Gergő vezeti, munkáját Huszár Balázs, Tóth II. Vencel, Vígh-Tarsonyi Gergő, Bognár Tamás és Gaál Gyöngyi segíti.

A beléptetéssel és jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT találhatók.

OTP Bank Liga 16. forduló
MTK Budapest–DVSC
2018. december 1. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman