HÍREK

2-2-es döntetlennel zárta 2023-at NB III-as csapatunk

2023-12-06

2-2-es döntetlennel zárta 2023-at NB III-as csapatunk

Az Eger ellen játszotta utolsó meccsét ebben a naptári évben Kanta József vezetőedző csapata.

Az Eger ellen, december 6-án zárta szereplését 2023-ban az MTK Budapest II csapata. Kanta József vezetőedző együttesében ezúttal sem volt játékos az első keretből, inkább a bajnokságban valamelyest kevesebb lehetőséget kapók léptek pályára.

A vezetést az NB III Észak-keleti csoportjában 5. helyen álló egriek szerezték meg mintegy negyed óra játék után (0-1), amire Földi válaszolt a 27. percben, miután szépen befelé húzott és a kapuba lőtt (1-1).

Szünet után többször is óriási helyzetbe kerültünk, egy felső kapufát is elértünk, a 80. percben mégis a vendégek szerezték meg a vezetést (1-2), sőt a 85. minutumban büntetőt is rúghattak, ami végül mellé ment. Ez pedig lehetőséget teremtett a fiataloknak az egyenlítésre, ami a hajrában sikerült is, Vas Milán a 88. percben egy kiugratást követően szépen elhúzta a kapus mellett és az üres kapuba lőtt (2-2).

NB III Felkészülési mérkőzés
Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK Budapest II - Eger SE 2-2 (1-1)

Gólszerzőink: Földi (27.), Vas M. (88.)

MTK Budapest II: Szolár - Kákonyi, Fischl (Molnár K., 60.), Stumpf, Anokye - Antal (Bene, 46.) - Ebot (Lauri, 46.), Kustudic, Herczeg, Földi - Kenesei (Vas M., 46.)

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman