HÍREK

„Be szeretném bizonyítani mindenkinek, hogy nem véletlenül kerültem a keretbe!"

2019-01-03

„Be szeretném bizonyítani mindenkinek, hogy nem véletlenül kerültem a keretbe!"

Kapronczai Gergely, U19-es csapatunk játékosa a törökországi edzőtáborban is bizonyíthat.

– Milyennek értékeled a szezon első felét?

Nagyszerűnek! A látottak, átéltek alapján ez a legjobb kifejezés. Öt ponttal vezetjük a bajnokságot, mi szereztük a legtöbb gólt, és mi kaptuk a legkevesebbet, ez a csapatunk erejét mutatja. Rengeteg munka áll mögöttünk, megdolgoztunk azért, hogy féltávnál itt lehessünk. Ősszel is ilyen teljesítményre lesz szükségünk, hogy bajnokok legyünk.

– Milyennek érezted a saját teljesítményed?

– Nagyon élveztem a játékot edzésen és mérkőzéseken egyaránt. A csapattársakkal és a stábbal is sikerült megtalálni a közös hangot, ennek is tudható be, hogy öt gólt lőttem, és hét gólpasszt adtam a félévben. A jövőben szeretném ugyanezt a kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani.

– Új edzők, új élettér, mennyire volt nehéz megszokni?

Az elejétől kezdve nagyon befogadó közeg várt minket Budapesten, mindenki segíti a munkánkat. Pölöskei Gábor rutinja leírhatatlan a csapat számára, mindig tanulunk tőle, és a stáb többi tagjától egyaránt. A sok edzés mellett nem sok időnk jut másra, csak a pihenésre, így megvannak a nehézségek, de ezeket át tudjuk hidalni.

– Szélső, középpályás, és csatár is voltál idén, hol játszol a legszívesebben?

A középpálya belső része fekszik nekem a legjobban, mert ott sokat kell futni, támadni és védekezni egyaránt. Itt tudom a legjobban segíteni a csapat játékát.

– Mi a kitűzött cél a szezonra?

– Csapatként gyértelműen a bajnoki cím, és ezáltal az UEFA Ifjúsági Baljnokok  Ligájában való indulás. Egyénileg a felnőtt kerettel szeretnék a lehető legtöbbet edzeni, és pályára lépni.

– Utazol a téli edzőtáborba, mikor tudtad meg, mire számítasz?

– November végén, az egyik edzés után beszélt velem Polyák Balázs és Pölöskei Gábor. Elmondták hogy számítanak rám a török edzőtáborban. Nagyon várom, hogy a felnőtt csapat játékosaival edzhessek, mérkőzéseket játszhassak velük, tanulhassak tőlük. Be szeretném bizonyítani mindenkinek, hogy nem véletlenül kerültem a keretbe.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman