HÍREK

Döntetlen a Mohács ellen

2024-04-14

Döntetlen a Mohács ellen

NB III-as csapatunk gólnélküli döntetlent játszott a 24. fordulóban.

NB III. Dél-Nyugati Csoport, 24. forduló

MTK Budapest II.–Mohácsi TE 1888 0-0

Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

Vezette: Szigetvári (Zahorecz, Szabó)

MTK Budapest II.: Balázs – Stumpf, Béres (Csányi, 62.), Molnár – Anokye, Herczeg (Kustudic, 80.), Antal, Földi, Asante – Kenesei, Ebot (Hegedűs, 62.)

Vezetőedző: Kanta József

Mohácsi TE 1888: Somogyi – Encz (Rázsics, 85.), Károly Bálint, Szabó (Román, 90.), Bohata (Mrenka, 85.), Spannenberger (Horog, 60.), Izsák (Nagy, 85.), Károly Viktor, Racskó, Dér, Vég

NB III-as csapatunk a bajnokság 24. fordulójában a Mohácsi TE gárdáját látta vendégül. A viszonylag eseménytelen első 15 perc után Földi próbálkozott először, 18 méterről eleresztett lövését szépen hárította a vendégek kapusa.

Inkább mi irányítottuk a játékot az első játékrészben, de ez helyzetekben nem igazán mutatkozott meg a szervezett mohácsiak ellen. A 30. percben Herczeg remek beadására jó ütemben érkezett Asante, de nem találta el jól a labdát, ami így elment a kapu mellett. Két perccel később Antal megpattanó távoli lövése nem okozott gondot Somogyinak.

A 34. percben a Mohács vezetett a jobb oldalon támadást, Izsák lövése nem sokkal tévesztett célt.  A félidő vége előtt a vendégek szögletéből Dér került a kapu elé, de nem tudta értékesíteni helyzetét, így döntetlennél jött a szünet.

A második félidőben sem változott sokat a játék képe: nagyrészt a Mohács térfelén járattuk a labdát és kerestük a rést a védelmükön, míg ők kontrákkal próbáltak veszélyeztetni.

A 62. percben Hegedűs érkezett, és szép támadás végén majdnem gólt is szerzett, de 16 méteres lövése picit pontatlan volt. Három perccel később egy bal oldali szögletből Csányi fejelt centikkel a kapu fölé.

Sajnos hiába nyomtunk, a hajrában sem sikerült megtörnünk a mohácsi ellenállást, így gólnélküli döntetlennel zárult a meccs.

Kanta József: – Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyerni. Az első félidőben lassan járattuk a labdát, nem voltunk elég agilisak és türelmetlenül játszottunk. Ezzel együtt volt pár lehetőségünk, de az ellenfél is veszélyes volt kontrából. A második játékrészt végig kontrolláltuk, a Mohács alig jött át a félpályán. Ilyenkor kell egy egyéni villanás ahhoz, hogy begyűjtsük a három pontot, ami ma hiányzott. Igyekeztünk balról, jobbról, mindenhonnan, de nem sikerült betalálni. Nincs okom haragudni a srácokra, de ha ki akarnak emelkedni, az ilyen meccseken kell megvillanni, és kellenek olyan emberek, akik el tudják dönteni ezeket a találkozókat. Ma sajnos nem volt ilyen, így két pontot veszítettünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-19 17:00 Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidő Központ

Gárdonyi VSC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman