HÍREK

Winterék kiharcolták a bennmaradást, Vargáék kiütéssel ünnepelték a feljutást - Így teljesítettek a kölcsönadottak a szezonzárón

2022-05-23

Winterék kiharcolták a bennmaradást, Vargáék kiütéssel ünnepelték a feljutást - Így teljesítettek a kölcsönadottak a szezonzárón

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt, míg Zuigéber Ákos a 75. percben lépett pályára a DVTK otthonában 2-1-re elveszített mérkőzésen. Játékosunk számára így is mozgalmas volt a ráadással együtt hátralévő 18 perc. Előbb 10 méterről fölé lőtt, majd remek centerezését csapattársa a jobb felső sarok fölé küldte.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós végigjátszotta az ETO FC Győr elleni szezonzárót, melyen csapata 4-0-ra kikapott.

Kecskeméti TE:
Varga Bence védte ezúttal is az NB I-be feljutó kecskemétiek kapuját a Szentlőrinc ellen. A vendégek kétszer bevették a kapuját, de kiütéses győzelmünkhöz így sem férhetett kétség (7-2). 

FC Ajka:
Lehoczky Roland visszatért az eltiltása után, és végigjátszotta az Aqvital FC Csákvár otthonában 1-0-ra elveszített találkozót.

PMFC:
Bíró Bence a 72. percben lépett pályára a Tiszakécskei LC ellen. A hajrában ő sem tudott gólt szerezni, így 1-1 lett a meccs vége.

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás végigjátszotta a Kecskeméti TE otthonában 7-2-re elveszített szezonzárót. Andrija Drljo kispados volt, Törőcsik Péter és a sérült Nagy Barnabás nem volt keretben.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel védte a békéscsabai kaput a szezon legfontosabb bajnokiján a III. Ker. TVE ellen. A 35. percben szerencsétlen gólt kapott, az éles szögből leadott lövés a térdéről pattant be, már csak a gólvonalon túlról tudta kiütni a labdát. Csapata azonban végül 2-1-re nyert, így jövőre is a másodosztályban szerepelhet.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords kispadon volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen (1-4).

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk a szünetben állt be a PMFC ellen, már a pályán volt, amikor csapata kiharcolta a döntetlent idegenben (1-1).

Sönderjyske:
Prosser Dániel nem volt kerettag a Viborg elleni szezonzárón (0-2).

Fotó: facebook.com/1912elore

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman