HÍREK

Visszavonultattuk Kanta József eddig viselt, 19-es mezszámát (képgaléria)

2021-08-09

Visszavonultattuk Kanta József eddig viselt, 19-es mezszámát (képgaléria)

Mint ismert, az előző szezon végén elbúcsúzott az aktív játéktól Kanta József. Klubunk igyekezett méltóképpen megköszönni neki a játékosként nálunk eltöltött bő két évtizedet, de minderre akkor csak szurkolóink távollétében kerülhetett sor.

Célunk mindvégig az volt, hogy "Józsika" az esemény súlyához illően az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a szurkolóktól is elköszönhessen, erre pedig szombaton, a Bp. Honvéd elleni találkozón volt lehetőség. 

Szurkolóink természetesen készültek, Kanta egy egész szektoros "drapit" kapott tőlük, de NB III-as csapatunk jelenlegi szakvezetője sem maradt adós, ő is ajándékkal kedveskedett a drukkereknek. 

A mérkőzésre kilátogató nézők emellett egy nagy horderejű esemény részesei lehettek: klubunk vezetősége úgy döntött, hogy visszavonultatja Kanta József eddig viselt mezszámát, a 19-est, így tisztelegve pályafutása és hűsége előtt, így ezt a számot soha senki nem viselheti az MTK labdarúgócsapatánál. 

A ceremóniára a mérkőzés előtt került sor, természetesen Kanta József jelenlétében. A visszavonultatott mez mostantól örökre kint lesz a maratoni kapu fölött, hogy a "Kapitány" lélekben mindig ott legyen a csapattal a pályán. 

Íme, a szombati esemény képekben (fotók: Zádor Péter, Rácz Ádám):


 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman