HÍREK

Vezetés után döntetlen a Mezőkövesd ellen

2021-07-23

Vezetés után döntetlen a Mezőkövesd ellen

Második pénteki felkészülési mérkőzésünkön 1-1-es döntetlennel zártunk a Mezőkövesd ellen.

Második Mezőkövesd elleni edzőmeccsünkön így álltunk fel: Somodi (Csenterics, 80.) - Balázs, Perkovic (Baki, 46.), Ferreira, Nagy B. - Weir, Kata, Mezei, Kovács M. (Drljo, 70.) - Prosser, Kovácsréti.

Mi kezdtünk jobban: egy szöglet után Ferreira pöckölt a hálóba, egy védőn még megpattant a labda, de így is a kapuban kötött ki a játékszer (1-0).

Ezt követően kisebb vendéglehetőségek maradtak ki, majd a 27. percben Nagy Barnabás "kínálta meg" Bőszt egy 27 méteres lövéssel, a kapus bravúrral mentett a bal alsó sarok elől - remek próbálkozás volt. A hajrában még Drazic pöckölt bele egy labdába, ami szerencsére elment a kapu előtt, így egygólos előnyünkkel zárult a félidő.

Fordulás után inkább a mezőnyjáték dominált, a kövesdiek egy fokkal aktívabbak voltak támadásban. A 65. percben ki is egyenlítettek: egy támadás végén Derekas középre passzolt, Calcan pedig 10 méterről a bal alsóba helyezett (1-1).

Erre majdnem válaszolni tudott Mezei, akinek 26 méteres szabadrúgása után centikkel kerülte el a kapufát a labda. A 82. percben is nagyon közel álltunk a győztes gólhoz: Kovácsréti 17 méteres szabadrúgása után a lécről ment fölé a labda. Újabb gól nem is született, így a két együttes második pénteki edzőmeccse döntetlennel zárult.

A mérkőzés adatlapja és a szöveges élő közvetítés itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-26 18:00 ZTE Aréna

ZTE FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman