HÍREK

Vereséggel folytatódott a felkészülés

2023-07-07

Vereséggel folytatódott a felkészülés

Az NK Bravo 2-0-ra nyert az újabb szlovéniai edzőmeccsen.

Újabb ellenfelünk az edzőtáborban a szlovén NK Bravo volt. Az együttes idén 8. helyen zárt az élvonalban, egy évvel korábban az ötödik lett. A Bravo valamelyest előrébb jár a felkészülésben, hiszen a szlovén bajnokság egy héttel korábban kezdődik a magyarnál.

A mieink ezúttal ebben az összeállításban kezdtek: Rácz - Varju, Várkonyi, Vadnai - Miknyóczki, Kocsis, Végh, Horváth A., Kovács P. - Spalek, Zuigeber.

A küzdelmes mérkőzésen a félidő közepére pörögtek fel az események, védelmi bizonytalanságok után Rácznak kétszer is mentenie kellett nagyobb helyzetben, de egyszer sem tudtak túljárni az eszén.

Mi közben Spalek révén veszélyeztettünk, 22 méteres lövése alig ment a jobb sarok mellé.

Kisebb lehetőségeink adódtak a folytatásban - Kocsis egy szöglet után próbálkozott közelről -, de nem találtunk be, míg a túloldalon Stankovic lövését fogta Rácz, így 0-0-al fordultak a csapatok. 

A szünetben Spalek helyére Molnár állt be. Bő tíz perc elteltével előnybe került a szlovén csapat, előbb Stankovic 13 méterről, laposan lőtt a hálónkba (1-0), majd nem sokkal utána egy szöglet után Poplatnik vágta a kapuba 7 méterről az elé került labdát (2-0).

A folytatásban Zuigebernek és Kosznovszkynak is volt egy ígéretes átlövése. Az utolsó negyedórára Thiam és Stieber is beállt. A hajrában nagy lehetőség adódott a szépítésre, ám kimaradt a helyzet: Stieber középre passzolt, az érkező Molnár 6 méterről mellé lőtt. Kovács Mátyás is beállt még a hajrára, amelyben Pucnik veszélyes lövését vetődve védte Rácz - így végül két góllal nyert a szlovén együttes.

A teljes mérkőzés visszanézhető itt:

A percről percre tudósítás itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman