HÍREK

Végy egy jó kapust!

2015-03-13

Végy egy jó kapust!

A tavalyi ősz hozta meg számára az áttörést, immáron ismert és elismert tagja lett az első osztályban meghatározó szerepet vállaló MTK Budapestnek. A forduló válogatottjába választották, és szerződést hosszabbított az egyesülettel. Közeledik 100. NB I-es bajnoki mérkőzéséhez.

– Gratulálok a szerződéshez!

– Köszönöm szépen! Megbecsültnek és jól is érzem magam. Nem éppen hosszú tárgyalássorozat végén, de sikerült pontot tenni az ügy végére – így a megtörhetetlen cerberus. – Szeretem az MTK-t, különben nem hosszabbítottam volna.

– Garami Józsi bácsit kedveli?

– Normális kapcsolatunk van. Nem kivételez velem jobban, mint másokkal. Szakmai képzettsége kétségbevonhatatlan – folytatta az ősz hőse. – Kölcsönös megbecsüléssel viszonyulunk egymáshoz. Rutinja révén átlát minden apróságot az NB I-ben.

– Kanta Józsefről miként vélekedik?

– Köztudott, hogy Józsi, a csapatban a legjobb barátom, ez számomra rendkívül sokat jelent. Az egyik legjobb játékos az OTP Bank Ligában, becsületesen végzi munkáját, elképesztően komolyan készül a meccsekre, igazi példakép a fiatalok előtt.

– A tavasz szuperrangadója következik, a tabella első és második helyezettje között.

– Készülünk is. Bosszant az őszi mérkőzés, de nagyon – dacolt Hegedüs. - Van mit törleszteni, de nem lehet fejetlen játékot produkálnunk. Nagyon a csúcson kell lennie a sikerhez a csapatnak. Jó mérkőzést várok!

Hegedüs Lajost, az MTK Budapest szurkolói az őszi szezon legjobbjának választották.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman