HÍREK

Vasváriék bravúros pontszerzése, Nagy Zsombor kiállítást harcolt ki - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-11-14

Vasváriék bravúros pontszerzése, Nagy Zsombor kiállítást harcolt ki - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland nem kapott játéklehetőséget a DVTK otthonában 2-0-ra elveszített bajnokin.

ZTE FC:
Várkonyi Bence kispados volt a csapatunk elleni péntek este 2-0-ra elveszített találkozón. Védőnk a zalaiak második csapatában azonban végigjátszotta a Bicskei TC otthonában 3-1-re elveszített NB III-as összecsapást.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor végigjátszotta a BFC Siófok elleni mérkőzést. A 13. percben kiállítást harcolt ki, miután egy labdaszerzést követően megtolta a labdát, a hazai játékos pedig becsúszva szabálytalankodott vele szemben. Csapata hiába játszott emberelőnyben nagyjából 75 percet, 0-0 lett a végeredmény.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin kezdőként 92 perc játéklehetőséget kapott az Aqvital FC Csákvár ellen (1-1). A 40. percben szép csel után a hosszú sarkot vette célba, de a vendégek védője ki tudta fejelni a labdát. 

Barkóczi Benedek továbbra sincs bevethető állapotban.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián védte a zuglóiak kapuját a Nyíregyháza Spartacus FC otthonában. Kapusunk több magabiztos védést is bemutatott, de a 33. perctől emberhátrányban játszó vendéglátók kétszer is bevették a kapuját, így 2-0-ra nyertek.

Balogh Máté nem kapott játéklehetőséget a Balmazújvárosban rendezett mérkőzésen.

Budafoki MTE:
Vasvári Zoltán kezdőként 80 percet játszott a Credobus Mosonmagyaróvár ellen (2-2). A 41. percben szépen teremtett magának lövőhelyzetet egy remek cselsorozat végén, de 10 méterről a bal kapufa mellé tüzelt, a 61. percben pedig nem sokkal bombázott a léc fölé.

A 80. percben Merényi Ádám váltotta őt, aki így már a pályán volt, amikor csapat a 90+4. percben kiegyenlített 0-2-ről, úgy, hogy a 35. perctől tíz emberrel futballoztak.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő a 74. percben lépett pályára a Tiszakécskei LC otthonában, csapata 1-0-ra nyerni tudott.

Fotó: budafok1912.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman