HÍREK

Várkonyiék nagy fordítása, Merényi súlyos sérülést szenvedett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2024-02-20

Várkonyiék nagy fordítása, Merényi súlyos sérülést szenvedett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence végigjátszotta a Paksi FC elleni idegenbeli bajnokit. Csapata 2-0-ás és 3-1-es hátrányban is volt, mégis nyerni tudott 4-3-ra idegenben.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigeber Ákos kezdőként 78 percet játszott a Gyirmót FC Győr otthonában 0-0-ra végződő találkozón, a 72. percben sárgát kapott.

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland eltiltása miatt a hétközi HR-Rent Kozármisleny elleni pótolt bajnokit (0-0), és a hétvégi Budapest Honvéd elleni összecsapást is kihagyta (1-1).

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin a Tiszakécskei LC elleni pótolt találkozón 65 percet kapott kezdőként, a 17. percben volt egy lövése, de célt tévesztett a 0-0-ra végződő mérkőzésen. Hétvégén az ETO FC Győr elleni 1-0-ás siker alkalmával a 80. percben állt be.

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám a Vasas FC elleni idegenbeli hétfő esti bajnokin a kezdőben kapott helyet, de a szünetben, 1-0-ás hátrányban lecserélték, csapata végül 4-1-re kikapott.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián a zuglóiak legutóbbi két összecsapásán is kezdő volt. A Szombathelyi Haladás ellen csak egy tizenegyesből tudták bevenni a kapuját (0-1), míg a Budafoki MTE 2-1 alkalmával több védéssel járult hozzá a győzelemhez.

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel a Vasas FC elleni 0-0 során kezdőként 72 percet játszott, míg a BVSC-Zugló ellen nem lépett pályára (1-2). Merényi Ádám kezdő volt az angyalföldiek ellen, de a 39. percben le kellett cserélni. Kiderült, hogy középpályásunk arccsontja eltört, így több hétig harcképtelenné vált.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő az ETO FC Győr elleni városi rangadón (0-0) a 79. percben lépett pályára, míg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen 78 percet töltött a játéktéren.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman