HÍREK

Várkonyiék bravúrja, Vasvári gólt lőtt, Nagy Zsomborék tizenegy bajnoki óta veretlenek - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-12-05

Várkonyiék bravúrja, Vasvári gólt lőtt, Nagy Zsomborék tizenegy bajnoki óta veretlenek - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland kispados volt az FTC ellen, csapata 0-0-ás döntetlent játszott a Groupama Arénában.

ZTE FC:
Várkonyi Bence végigjátszotta a DVTK ellen 3-0-ra megnyert bajnokit, stabil pontja volt a zalaegerszegi védelemnek.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor ezúttal is az elsőtől az utolsó percig ott volt a pályán, a szegediek ezúttal a PMFC ellen nyertek 1-0-ra és már 11 bajnoki óta veretlenek.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin végigjátszotta a Nyíregyháza Spartacus FC elleni hétfő esti összecsapást. Együttese a 30. percben, 1-1-nél emberhátrányba került és végül 5-1-re kikapott. Barkóczi Benedek nem volt bevethető állapotban.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián több védéssel járult hozzá a zuglóiak pontszerzéséhez a Budapest Honvéd otthonában (1-1). Balogh Máté hosszabb idő után ismét lehetőséget kapott, a 73. percben állt be, a 81. percben volt egy helyzete, de tíz méterről a léc fölé tekert.

Budafoki MTE:
Vasvári Zoltán kezdő volt a Kolorcity Kazincbarcika SC ellen, és már a 11. percben megszerezte a vezetést, miután hét méterről higgadtan a jobb sarokba gurított. A 82. percben volt még egy ziccere, de a vendégek kapusa hárítani tudott. A 85. percben Merényi Ádám váltotta, így már ő is pályán volt, amikor a fővárosiak beállították a 2-0-ás végeredményt.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő kispados volt a Szombathelyi Haladás otthonában 1-1-es döntetlent játszó kisalföldi együttesben.

Fotó: Dömötör Csaba/NSO

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman