HÍREK

Varju Benedek aláírt (GALÉRIA)

2019-03-21

Varju Benedek aláírt (GALÉRIA)

Hosszútávú szerződést írt alá a 73. akadémiai debütáns.

Az MTK Budapest hosszútávú szerződést kötött az élvonalban nemrégiben bemutatkozott Varju Benedekkel, akire a korosztályos (2001) válogatottnál csapatkapitányként számítanak.

Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója elmondta, a 17 éves játékos sokat dolgozott ezért az új megállapodásért, a klub pedig neki is lehetőséget teremt arra, hogy minél előbb tartósan megragadjon a felnőtt, profi futballban:

– Varju Benedek a klub egyik nagy értéke, nem véletlenül tartott az első csapat keretével a téli edzőtáborba. Az ott bemutatott teljesítményének köszönhetően tartósan megragadt a felnőttcsapat keretében, sőt, kiérdemelte a lehetőséget arra, hogy be is mutatkozzon az NB I-ben. Sokoldalú labdarúgó, aki több poszton is bevethető, a védelemben és a középpályán is otthon érzi magát, elsősorban azért, mert nagyon jól érti a játékot. Fejjátéka, szerelőkészsége és játékintelligenciája átlagon felüli, ezek az értékei mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a folytatásban egyre több lehetőséget kapjon a felnőttcsapatban is.

Hamarosan fiatal játékosunk nyilatkozata is elérhető lesz honlapunkon. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-26 18:00 ZTE Aréna

ZTE FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman