HÍREK

Varga Roland: "Nem szavakban, hanem a pályán szeretnék bizonyítani!"

2021-01-08

Varga Roland: "Nem szavakban, hanem a pályán szeretnék bizonyítani!"

Varga Roland rendkívül motivált, és szeretne azonnal bekapcsolódni a csapat felkészülésébe, hogy mielőbb olyan formát mutasson, amit elvár saját magától.

A sajtóhírekből tudni lehet, hogy sok kérőd volt. Miért az MTK ajánlatát fogadtad el?
- Valóban sok megkeresésem volt az elmúlt hetekben, így volt választási lehetőségem. Mindenkit meghallgattam, de az első pillanattól kezdve azt éreztem, számomra most az MTK a legjobb választás. Döntőek voltak a Polyák Balázzsal történt egyeztetések, mert az általa felvázoltak voltak számomra a legmeggyőzőbbek, és rajta éreztem leginkább azt, hogy tényleg engem akarnak. Eldöntöttem, hogy olyan helyre igazolok, ahová tényleg szívesen megyek, számomra most ez minden egyéb szempontot felülírt, úgyhogy rendkívül motiváltan várom a közös munkát.

Az érezhető rajtad, hogy nagyon motiváltnak tűnsz.
- Ez így van. Az utóbbi időben kevesebbet játszottam, de szeretnék minél előbb olyan formát mutatni, mint amilyen kép él rólam a szurkolók emlékezetében, célom, hogy mielőbb olyan játékot nyújtsak, amit én is elvárok magamtól. De ennyi elég a nagy szavakból, inkább a pályán szeretnék bizonyítani! Alig várom, hogy csatlakozhassak a Telkiben készülő kerethez, hiszen minél előbb szeretném elkezdeni a közös munkát. 

Kívülről nézve, ellenfélként milyen összkép alakult ki benned a jelenlegi csapatunkról?
- Azért is választottam az MTK-t, mert olyan stílust képvisel a jelenlegi együttes, amiben reményeim szerint én is fontos szerepet kaphatok, és amihez én is hozzá tudok tenni. Fiatal csapatról van szó, minőségi légiósokkal, úgy látom, ez a kombináció sikeresen működik.

12 év után térsz vissza a klubhoz. Milyen emlékeid vannak a korábbi időszakról?
- Igen, nagyon fiatalon kerültem a Sándor Károly Akadémiára, ahol négy szezont is eltöltöttem, ez meghatározó időszak volt a fejlődésemben. Készültem többek között Agárdon, de volt ebben egy budapesti korszak is. Többek között Gulácsi Péter is annak a korosztálynak volt a tagja, örömteli, hogy abból a generációból többen sikeresek lettek. 

Szurkolóink talán fellélegezhetnek, hiszen az elmúlt évek rólad szóló gyűjtései alapján sok nagy gólt lőttél az MTK ellen.
- Igen, de akkor az volt a dolgom... A viccet félretéve, számomra az összes gólom emlékezetes maradt, nem nagyon tettem közöttük különbséget, mindegyiknek nagyon tudtam örülni. Bízom abban, hogy hamarosan újra lesz okom az ilyen jellegű örömre. 
 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman