HÍREK

Varga kapuját nem tudták bevenni, Biben és Lehoczky is kezdő volt - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2021-10-18

Varga kapuját nem tudták bevenni, Biben és Lehoczky is kezdő volt - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt, míg Zuigéber Ákos a 66. percben lépett pályára a PMFC otthonában 3-1-re elveszített mérkőzésen.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdőként 89 percet játszott a DVTK ellen. Futballistánknak az első félidőben volt egy 20 méteres szabadrúgása, mely fölé ment, a fordulás után pedig közel járt a gólpasszhoz, de a jobbról érkező szögletét csapattársa pár centivel a jobb alsó mellé fejelte.

Kecskeméti TE:
Varga Bence kapott gól nélkül járult hozzá csapata pontszerzéséhez a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. Az 59. percben volt egy szép védése, Papucsek öt méterről érkező lövését tolta fölé.

FC Ajka:
Lehoczky Roland sérülése után visszatért a kezdőcsapatba. A Tiszakécskei LC ellen 77 percet játszott, csapata pedig remek játékkal 5-1-re győzött.

PMFC:
Bíró Bence a 82. percben állt be a Budafoki MTE ellen, csapata hátrányból fordítva nyert 3-1-re.

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás végigjátszotta a Budaörs elleni összecsapást. Kovács Máté a 67. percben lépett pályára, míg Törőcsik Péter kispados volt az 1-1-re végződő mérkőzésen.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a BFC Siófok ellen (2-2).

Sönderjyske:
Prosser Dániel kezdőként 82 percet kapott a Köbenhavn ellen, melyen csapata értékes döntetlent (1-1) játszott a tabella második helyén álló ellenfelével.

Fotó: facebook.com/kecskemetite

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman