HÍREK

Varga feljutást, több játékosunk bennmaradást ünnepelhetett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-05-17

Varga feljutást, több játékosunk bennmaradást ünnepelhetett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt, míg Zuigéber Ákos a 77. percben lépett pályára a Békéscsaba 1912 Előre ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen. Sikerével a BMTE bennmaradt az NB II-ben.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdőként 87 percet játszott a PMFC ellen. A 19. percben közel járt a gólhoz, 14 méterről a lécet találta el. Csapata 3-0-ra nyert, így bennmaradt a másodosztályban.

Kecskeméti TE:
Varga Bence eszén csak egyszer tudtak túljárni a Szombathelyi Haladás futballistái. Együttese 3-1-re nyert idegenben, és mivel a DVTK hétfő este csak döntetlent játszott, kapusunk feljutást ünnepelhetett.

A mérkőzés összefoglalója ITT megtekinthető!

FC Ajka:
Lehoczky Roland eltiltása miatt nem léphetett pályára a DVTK ellen hétfő este.

PMFC:
Bíró Bence kezdő volt a Dorogi FC ellen, de ezúttal nem tudott gólhelyzetbe kerülni. A félidőben lecserélték, csapata pedig a második félidőben kapott három góllal 3-0-ra kikapott.

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás a szünetben, míg Törőcsik Péter a 86. percben állt be a BFC Siófok ellen (2-1). Andrija Drljo kispados volt, míg Nagy Barnabás sérülés miatt hiányzott. A győzelem azt jelenti, hogy a Szentlőrinc jövőre is az NB II-ben szerepel.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel több védést is bemutatott a Budafoki MTE ellen, a 30. percben Soltész tíz méterről érkező lövését bravúrral szögletre ütötte. Az első hazai gólnál viszont hibázott, röviden passzolta ki a labdát, melyből gólt kapott csapata. A csabaiak 2-0-ra kikaptak, a sorsuk az utolsó fordulóban dől el.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords kispados volt a III. Ker. TVE ellen (0-2).

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk kezdőként 78 percet játszott a Szolnoki MÁV FC ellen. Együttese 2-1-re kikapott hazai pályán, de így is megőrizte NB II-es tagságát.

Sönderjyske:
Prosser Dániel szerdán a Nordsjaelland ellen (1-1) a 78. percben lépett pályára, vasárnap az Odense ellen (1-1) nem volt kerettag.

Fotó: facebook.com/kecskemetite

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman