HÍREK

Varga büntetőt hárított, Kosznovszky győztes gólt lőtt a hétközi fordulóban - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-10-11

Varga büntetőt hárított, Kosznovszky győztes gólt lőtt a hétközi fordulóban - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Kecskeméti TE:
Varga Bence és csapata folytatta remek szereplését az élvonalban. Az újonc ezúttal - még pénteken - az Újpest FC otthonában nyert 2-1-re, melyen kapusunk a ráadásban hárította Borello tizenegyesét. A védés közben azonban megsérült, arcon találta a labda, így hordágyon hagyta el a pályát. A hazaiak szépítője gólját már a kecskeméti cserekapus kapta.

A klub tájékoztatása szerint Varga még a fővárosban CT-vizsgálaton esett át, mely negatív eredményt hozott, így saját lábán távozhatott a kórházból.

A mérkőzés összefoglalója:

HR-Rent Kozármisleny:
Kosznovszky Márk a hétközi fordulóban győztes gólt szerzett a Békéscsaba 1912 Előre ellen (1-0), miután hatalmas erővel lőtt a bal sarokba Bartha visszagurítása után.

Játékosunk a hétvégi Budafoki MTE elleni találkozón (0-3) nem volt bevethető. Guth Ádám mindkét összecsapáson kispados volt, míg Osei Clinton ezúttal a klub második csapatában kapott lehetőséget, és gólt szerzett a Lovászhetényi FC elleni döntetlen alkalmával (1-1).

A Békéscsaba elleni mérkőzés összefoglalója:

Fotó: facebook.com/kecskemetite

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman