HÍREK

Varga Bence tizenegyest védett a rangadón - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-04-26

Varga Bence tizenegyest védett a rangadón - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt a Soroksár SC ellen. Zuigéber Ákos kezdőként 70 percet játszott, de ezúttal ő sem tudott a kapuba találni, csapata pedig 3-0-ra kikapott.

Dorogi FC:
Az eltiltását letöltő Szerencsi Miklós a szünetben lépett pályára a BFC Siófok otthonában. Csapata a 82. percben emberhátrányba került, de az 1-1-es döntetlent így is meg tudta tartani.

Kecskeméti TE:
Varga Bence kapott gól nélkül zárta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni hétfő esti mérkőzést (4-0). Kapusunk a 9. percben Dobronoky, a 19. percben pedig Kovács lövését tolta szögletre. A 39. percben feltette a koronát teljesítményére a rangadón, ugyanis Csoboth jobbra tartó tizenegyesét is hárította.

A mérkőzés összefoglalója ITT megtekinthető!

FC Ajka:
Lehoczky Roland végig a pályán volt a Budaörs elleni győzelem alkalmával (2-1). Középpályásunk nagy mezőnymunkát végzett, két veszélyes lövése is volt, előbbi alig kerülte el a jobb sarkot, utóbbi pedig védte a kapus.

PMFC:
Bíró Bence kezdő volt, de a szünetben lecserélték a Békéscsaba 1912 Előre ellen (1-2).

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás kezdő volt a DVTK ellen, de sérülés miatt már a 7. percben le kellett cserélni. Biben Barnabás végigjátszotta az összecsapást, míg Törőcsik Péter és Andrija Drljo a 70. percben állt be. Utóbbi négy perccel később gólpasszt adhatott volna, de szögletét csapattársa centikkel fejelte fölé.

A mérkőzés összefoglalója:

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel a 88. percben lépett pályára a PMFC ellen, miután kapustársa bordasérülést szenvedett. A hátralévő percekben nem kapott gólt, így csapata idegenben nyert 2-1-re.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords kispados volt az ETO FC Győr ellen (1-2).

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk pihenőt kapott, nem lépett pályára a Vasas FC ellen (0-4).

Sönderjyske:
Prosser Dániel sérülés miatt nem volt keretben a Vejle ellen (0-1).

Fotó: facebook.com/kecskemetite

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman