HÍREK

Vancsa Zalán: "Nagyon sokat kaptam eddig is az MTK-tól"

2021-08-24

Vancsa Zalán: "Nagyon sokat kaptam eddig is az MTK-tól"

Szerződést hosszabbító 16 éves támadónk minden pillanatot próbál megragadni, hogy éljen a bizalommal és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a pályán.

Ahogy beszámoltunk róla, klubunk szerződést hosszabbított tehetséges, 16 éves támadónkkal, az Újpest elleni, vasárnapi bajnokit eldöntő Vancsa Zalánnal.

- Nagy köszönettel tartozom a vezetőségnek és a stábnak azért, hogy ilyen fiatalon is maximálisan bíznak bennem, én pedig minden pillanatot próbálok megragadni, hogy éljek ezzel a bizalommal és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam a pályán. Nagy öröm számomra ez a szerződéshosszabbítás, hiszen nagyon sokat kaptam az MTK-tól, itt nevelkedtem, most pedig abban bízom, hogy minél több szép pillanatot élhetünk majd át együtt a jövőben is - nyilatkozta a hosszabbítás után Vancsa Zalán.

A fiatal játékos testvére és egyben ügynöke, Vancsa Milán hozzátette, a döntés két okból is előnyös Zalán karrierje szempontjából.

- Sokat jelent számunkra, hogy az MTK ezzel a hosszabbítással is megerősíti a Zalánba vetett bizalmat. A döntés nem volt kifejezetten nehéz számunkra, hiszen két szempontból is előnyös Zalán karrierje szempontjából. Egyrészt az MTK Zalán nevelőegyesülete, ahol már megmutatták nekünk, hogy bíznak benne és a fiatal kora ellenére is komolyan számolnak vele az első csapatnál. Másrészt, az MTK klubmodellje garantálja, hogy ez a jövőben is így marad. Reméljük, hogy sok, a vasárnapihoz hasonló, boldog pillanatot fog még Zalán szerezni az MTK szurkolóinak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman