HÍREK

Változások a szakmai stábban

2019-06-24

Változások a szakmai stábban

Új szakmai stábbal vágott neki a nyári felkészülésnek az MTK Budapest.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Michael Boris személyében új vezetőedző irányítja a folytatásban labdarúgócsapatunkat, de a szakmai stábnál történtek további változások is. 

A kapusok felkészítéséért a jövőben Elbert András felel majd, a korábbi olimpiai válogatott hálóőr legutóbb az UTE Labdarúgó Akadémiáján volt a vezető kapusedző, azt megelőzően éveken át dolgozott Kuvaitban. A hét folyamán egy tapasztalt pályaedző is érkezik még a szakmai stábba. 

Farkas Attila a folytatásban videóelemzőként dolgozik majd, míg a mieink erőnléti edzője továbbra is György Rolland lesz.

Az első keret stábja az eddiginél hangsúlyosabban épít majd Teodoru Vaszilisz munkájára is, aki tehetséggondozásért felelős edzőként külön is sokat foglalkozik majd a keret fiataljaival, akikkel az elmúlt időszakban már szorosan együtt dolgozott.

Az eddigi stábból többen is tovább folytatják a munkát, íme a névsor: dr. Dreissiger Imre (csapatorvos), dr. Kincses Dániel (csapatorvos), Riba Dániel (masszőr), Dömök István (masszőr), Sipos Péter (fizioterapeuta), Janta Gábor (technikai vezető), Balogh Orsolya (csapatmenedzser), Máté Gábor (szertáros), Vass László (játékos-megfigyelő).

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman