HÍREK

Változások a keretben - Biben is kölcsönben folytatja

2023-01-16

Változások a keretben - Biben is kölcsönben folytatja

A fiatal középpályás az NB II-ben szerepel majd tavasszal is.

Mint arról már beszámoltunk, Biben Barnabás jövőjéről megkezdődtek az egyeztetések, mostanra pedig az is eldőlt, hogy a fiatal középpályás kölcsönben a Tiszakécskei LC-nél szerepel majd tavasszal. A 19 éves játékos ősszel két bajnokin szerepelt csapatunkban kezdőként, négyszer csereként lépett pályára, míg a kupában egyszer játszott. Biben így tavasszal is az NB II-ben szerepelhet, együttese jelenleg a 11. helyen áll.

Korábban történt:

Az MTK Budapest a téli átigazolási időszakban szerződést bontott Medgyes Sinannal, Nagy Barnabással, valamint Osei Clintonnal.

A 29 éves Medgyes nyáron Bognár György, korábbi szakmai igazgatónk kérésére érkezett hozzánk, ősszel 18 bajnokin lépett pályára, a szerződésbontást klubunk kezdeményezte. 

A 22 éves Nagy ősszel kezdőként nem játszott csapatunkban az NB II-ben, öt alkalommal csereként szerepelt, míg a ghánai támadó már az elmúlt félszezont is kölcsönben töltötte a Kozármislenyben.

Eldőlt az is, hogy több játékosunk kölcsönben máshol szerepel majd tavasszal. Lehoczky Rolandot a Mezőkövesd vette kölcsön, a hosszabb sérülés után felépült Várkonyi Bencét az NB II-es Kozármisleny igazolta le.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman