HÍREK

Változások a keretben

2019-06-01

Változások a keretben

Mint az már a héten a stratégiai céljainkat bemutató interjúban szóba került, klubunk kerete jelentősen átalakul, mert céljaink és filozófiánk teljesüléséhez változásra van szükség.

Ahogy elhangzott: a mostani állomány egy részét megtartva van egy mag, amire támaszkodhat az új szakmai stáb, ez egészül majd ki új igazolásokkal, azokkal a kölcsönadott játékosainkkal, akik az NB II meghatározó labdarúgóivá váltak, de a bajnok U19-es együttesből szintén többen a felnőttkeretnél kapnak lehetőséget a bizonyításra. 

A keret átalakítása természetesen több, az idei szezonban is foglalkoztatott labdarúgót is érint. Többekkel zajlanak a konkrét egyeztetések a jövőről, az viszont már eldőlt, hogy Balogh Béla, Torghelle Sándor, Kulcsár Tamás és a korábban közölteknek megfelelően Vass Ádám sem klubunknál folytatják pályafutásukat szerződésük lejártát követően. Az MTK-szurkolók nevében is köszönjük nekik mindazt, amit a klubért a korábbiakban tettek, és további sikereket kívánunk nekik. 

Mint ismert, a hazai gyakorlat szerint a klubok az NB II-ben nem foglalkoztatnak légiósokat, hiszen ellenkező esetben az egyesületek teljes egészében elesnek a Magyar Labdarúgó Szövetség központi támogatásától. Az MTK Budapest sem tesz kivételt, az érintett labdarúgók sorsáról már zajlanak az egyeztetések. A szóban forgó labdarúgók helyzete egyenként eltérő, mindenkinél keressük a klub és a játékos számára legideálisabb megoldást a helyzet rövid-, illetve hosszútávú rendezésére. 

Amennyiben további hazai játékosok és az idegenlégiósok helyzetében változás áll be, arról a hivatalos megállapodások aláírását követően a honlapunkon beszámolunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman