HÍREK

Változás a női csapatunk főszponzoránál

2019-06-14

Változás a női csapatunk főszponzoránál

A Stadler Trains Magyarország Kft. 2011-ben vált az MTK Hungária FC felnőtt női labdarúgócsapatának főtámogatójává, később mezszponzorává.

A cégcsoport Dunai Zoltán által vezetett hazai régiójának meghatározó támogatásával hihetetlen sikereket értünk el, hat bajnoki címet, három BL-csoportkörből való továbbjutást ünnepelhettünk közösen, igazi brand épült női szinten is az MTK neve köré.

Együttműködésünk azonban július elsejével megszűnik, a vasúti szerelvényeket gyártó cégnél történő változások miatt. A jövőben más mezszponzorral – az MTK Budapest Zrt. tulajdonosa és egyben az MTK Hungária FC elnökségi tagjának – Zakor Sándor támogatásával és irányításával folytatják szereplésüket női csapataink is a bajnokságban.

A Stadlernek és külön Dunai Zoltánnak – aki személy szerint a jövőben sem szakad el tőlünk – nagyon köszönjük az együtt töltött gyönyörű nyolc évet, hálásak vagyunk, hogy anyagilag és erkölcsileg is támogatta az MTK női labdarúgását. Nélküle nem sikerült volna semmit elérni mindabból, amire méltán büszkék lehetünk eredményeinkre visszatekintve.

Búcsúzóként álljon itt Dunai Zoltán búcsúlevele, amelyet a csapathoz, illetőleg ezáltal a közvéleményhez intézett:  

„Minthogy semmi sem tart örökké, ez itt a búcsú órája.

A Stadler-csoport jelentős átalakulása (tulajdonosi kör változása, tőzsdei céggé válás) folytán, mint ahogy azt korábban már megírtam, sok év után először a csapat nem a megszokott STADLER felirattal a mezeken fog kifutni a következő szezonra.

A cégcsoport nevében köszönöm, hogy 2011 óta részesei lehettünk 6 bajnoki címnek, 3 BL selejtezőkör megnyerésének.

Nagyon sok sikert kívánok a játékosoknak és a szakmai stáb tagjainak, mind további pályafutásukban, mind magánéletükben.

Személy szerint magam, mint Dunai Zoltán magánszemély, szeretnék támogatóként továbbra is a segítségetekre lenni, azt a pénzt, amelyet a Stadler mellé saját forrásaimból évről évre odatettem, szeretném a továbbiakban is biztosítani, amennyiben biztosítva látom, hogy a csapat büdzséje a következő szezonra megnyugtatóan összeáll.

Ebben az ügyben az egyeztetések zajlanak, így mindenkitől csak türelmet kérhetek.

Kívánom, hogy együtt tudjatok maradni, szerezzétek vissza a bajnoki címet!

Tempó, MTK!"

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-19 17:00 Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidő Központ

Gárdonyi VSC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman