HÍREK

Válogatott játékos a legújabb igazolásunk

2021-06-14

Válogatott játékos a legújabb igazolásunk

Klubunk mindenben megállapodott Ylber Ramadanival, az albán válogatott védekező középpályás a dán élvonalban szereplő Vejle BK együttesétől szerződik hozzánk.

A 25 éves középpályás 2018-ban debütált az albán felnőtt válogatottban, a játékos azóta folyamatosan meghívást kap a magyar válogatottal egy selejtezőcsoportban szereplő albán nemzeti együttes keretébe. 

A Németországban született Ylber Ramadani Koszovóban lett profi futballista, ahol tagja volt a korosztályos válogatottaknak is, az áttörést a karrierjében az hozta meg, amikor az albán élcsapat, a Partizani szerződtette. Kiléphetett a nemzetközi porondra, pályára lépett például a Ferencváros elleni BL-selejtezőkön is, amikor nagy meglepetésre búcsúztatták a magyar bajnokot. Ramadanit első szezonjában az év fiatal játékosának választották meg, ezt követően a dán Vejle BK kivásárolta őt élő szerződéséből. Négy éves megállapodást kötött a dán klubbal, szerződését ki is töltötte, ám most úgy döntött, az MTK Budapest ajánlatát fogadja el. 
- Ramadani albán és dán klubjaiban, valamint válogatott szinten bizonyította képességeit. Fontos szerepet szánunk neki az MTK-ban is - mondta Polyák Balázs sportigazgató a hivatalos megállapodást követően.  

 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman